Büyükşehir belediyesinden bahar temizliği

Büyükşehir belediyesinden bahar temizliği

Büyükşehir belediyesinden bahar temizliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yaklaşan bahar mevsimi öncesi Aydın genelinde çalışmalarını sürdürüyor.
Özellikle bahara hazırlık kapsamında çalışmalara hız veren ekipler, Nazilli’nin İsabeyli ve Şirinevler Mahallelerinde çam ağacı budama ve bakım işlemi gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışmalarla caddelerin ferahladığını ifade eden vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, şehir genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehire bağlı Park ve Bahçeler ekipleri, bahara hazırlık çalışmaları kapsamında Nazilli’nin İsabeyli ve Şirinevler Mahallesi’nde ağaç bakım ve budama işlemi gerçekleştirdi. Bakım ve budama çalışmaları sonrasında oluşan kuru ağaç dalları ve yaprakların Temizlik İşleri ekiplerince kaldırılarak çevre kirliliğinin önüne geçildi.
Büyükşehirin hizmetlerinden memnunuz
Çam ağaçlarının budanması İsabeyli Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Şirinevler Mahallesi 5 Eylül Caddesi’nde yaşayan vatandaşları memnun etti. Bu zamana kadar böyle kapsamlı bir çalışma yapılmadığını dile getiren vatandaşlar, “Çam ağaçlarının dalları evimizin balkonuna uzanıyordu. Aramızda çam ağacına alerjisi olan komşularımız da var. Kuruyan dallar aynı zamanda hem bizler hem de araç sürücüleri için tehlike oluşturuyordu. Büyükşehir Belediyesi talebimize anında cevap verdi. Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyoruz. Büyükşehirin Nazilli’ye yaptığı hizmetlerden çok memnunuz” şeklinde konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı İlhan Tozlu ise Nazilli’de yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.