BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE ÇİÇEK AÇTI

BÜYÜKŞEHİR İLE SÖKE ÇİÇEK AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

 Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri bu kezde Söke’nin Bağarası Caddelerinde temizlik, bakım ve peyzaj çalışması yapıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimine girilmesiyle birlikte kentin dört bir tarafını çiçeklerle donatıyor.İlk olarak Söke’nini ana caddelerinde temizlik çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri aynı çalışmayı bu kez Bağarası Caddelerinde sürdürüyor.

SÖKE HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR

Temizlik yanında bakım ve peyzaj da yapan ekipler caddelerin estetik görünmesini sağlayacak. Çimleri biçen ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda bakım çalışmalarını rutin olarak gerçekleştiriyor.

SÖKELİLER ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten Bağarası muhtarı Esat Arıcı, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun. Bağarası'na park bahçe ekiplerini gönderdi. Ekipler burada temizlik ve peyzaj çalışması yapıyorlar. Bağarası için bu çalışmalar çok güzel, çok önemli. Yılan çıkacak, böcek çıkacak derdimiz olmuyor. Hem de sokaklarımız caddelerimiz tertemiz görünüyor. Büyükşehir belediyesi düzenli olarak aksatmadan bu çalışmaları yapıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hizmetleriyle bizleri yalnız bırakmayan Özlem Başkanıma da kendim ve vatandaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.