BÜYÜKŞEHİR MERKEZ DIŞI MAHALLELERDE TEMİZLİK YAPIYOR

BÜYÜKŞEHİR MERKEZ DIŞI MAHALLELERDE TEMİZLİK YAPIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte park ve yeşil alanlarda bakım ve temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri bu kezde Söke’nin Nalbantlar, Pamukçular ve Kisir Mahallelerinde temizlik, bakım ve peyzaj çalışması yapıyor.

f911fa3d-1e0c-4662-9a56-2a433fdec95e-001.jpg
Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimine girilmesiyle birlikte kentin dört bir tarafında otların temizliğini yapıyor. İlk olarak Söke’nin ana caddelerinde temizlik çalışmalarına başlayan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri aynı çalışmayı Bağarası Caddesi’nde sürdürmüştü. Ekipler bu kez çalışmalarını Nalbantlar,Pamukçular ve Kisir arasındaki yol kenarlarında sürdürdü, otların temizliğini yaptı.Araçların yolda güvenli sürüş yapması için oldukça önemli olan çalışma diğer bölgelerde de sürdürülecek. 

c5e8f2fb-36e7-4290-98f6-a67e8fce1e8f-001.jpg
 SÖKELİLER ÇALIŞMALARA TAM NOT VERDİ
Yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirten Kisir Muhtarı Baki Suna,  “Aydın Büyükşehir Belediyesine bağlı park bahçe ekipleri çalışmalarına başladı geçtiğimiz günlerde talep ettiğimiz bir çalışmaydı. Bayram önü bu çalışmaların başlaması yol güvenliği için çok iyi oldu. Özlem başkanımız çok iyi bir sistem kurdu. İhtiyaçlarımız taleplerimiz çok kısa sürede karşılanıyor. Allah Aydını Özlem’siz bırakmasın, kendisine çok teşekkür ediyorum”.dedi.

93f6165d-ffb4-4921-8fa4-cdfc7e00575e-001.jpg
Nalbantlar Muhtarı Hasan Kabakçı da yaz döneminde bu tür çalışmaların önemli olduğunu belirterek, “Öncelikle Özlem Başkanımıza ve emekçi kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Bayram önü bu çalışmalar bize can suyu gibi geldi. Artık bayramlarda köylerimize çok daha fazla ziyaretçi gelmeye başladı. Bu çalışmalar onların güvenliği için de çok iyi oldu. Özlem başkan hep bir adım yanımızda oldu AYBA ASKİ Fen İşleri Park bahçe ekipleriyle daima 1 adım yakınımızda olduğunu biliyoruz.  hepsine çok teşekkür ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.