BÜYÜKŞEHİR SÖKEDE DURMAK BİLMİYOR

BÜYÜKŞEHİR SÖKEDE DURMAK BİLMİYOR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatlarıyla Söke’nin ana caddelerinde ve merkez mahallelerinde başlayan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

ASKİ Ekipleri Söke’nin Mehmetçik Caddesi 'nin  bin 200 metre uzunluğunda içme suyu alt yapısını değiştiriyor. Mehmetçik Mahallesi'nde içme suyu ile birlikte 100 abonenin de bağlantısı komple yenilenecek. İçme suyu parsel bağlantıları başta olmak üzere kanalizasyon dışında yapılması gereken tüm alt yapı çalışmalarının yapılacağı caddede son olarak sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmasının ardından cadde vatandaşların hizmetine sunulacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin dört bir tarafında halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli çalışmalarına belirli program dahilinde ara vermeden devam ediyor. Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke’ye verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu sözlerden biride Mehmetçik Caddesi'nin  içme suyu hattının yenilenmesiydi. Mehmetçik Mahallesi'nin ardından Milli Egemenlik Caddesi'nin de alt yapı çalışmasına başlanacak.

ÇELTİKÇİ MUHTARI AŞÇI:"MAHALLEMDE YAPILMAYAN YOL CADDE KALMADI"

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Çeltikçi Mahalle Muhtarı Önder Aşçı, konuşmasına Aydın Büyükşehir BelediyeBaşkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek başladı.Muhtar Aşçı; “ Geçtiğimiz dönemde mahallemin ve Söke'nin  2 önemli caddesi Albayrak ve Bayındır Caddeleri'nin hem altyapı hem de üst yapısı yenilendi. Daha sonrasında mahallemizde bulunan ve önemli bir nüfusa hizmet eden caddelerimiz Mehmetçik ve Milli Egemenlik Caddelerimiz için bizleri ziyarete gelen belediye bürokratlı ve Koordinatörümüz Fatih beye ilettik. Özlem Başkanımız hemen programa almış ASKİ ekipleri altyapı yenileme çalışmasına başladı. Çok güzel, çok önemli bir çalışma. Caddelerimiz çok güzel olacak. Mahallemde yapılmayan yol cadde kalmadı. Özlem Başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı  çok teşekkür ediyorum."dedi.

AKKENTLİ:"ÖZLEM BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA SÖKENİN HER NOKTASINDA ÇALIŞMA YAPILIYOR” 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Başkan Çerçioğlu'nun talimatı ile vatandaşlara içme suyu sıkıntısı yaşatmadıklarını belirterek, yeni sondaj kuyuları, depo çalışmaları yanında içmesuyu hattı yenileme çalışmalarını da yürüttüklerini dile getirdi.Akkentli, " Özlem Başkanımızın talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tüm birimleriyle vatandaşımızın hizmetinde. Söke'nin önemli caddelerinden Mehmetçik Caddesi'nin içme suyu altyapı yenileme çalışmalarına başlandı.  ASKİ Ekiplerimiz yağmur ve soğuk havaya rağmen hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Burada yaklaşık 1200 metre içme suyu ana hattı yeni ve modern borular ile değişiyor. Yaklaşık 100 abone bağlantısı da  yenileniyor. Burada ki altyapı çalışmamız tamamlanınca ASKİ Ekiplerimiz hemen Milli Egemenlik Caddesi'nde altyapı çalışmasına başlayacak. Orada da yaklaşık 1500 metre ana hat ve 150 civarında abone bağlantısı yenilenecek.  Caddelerimizin  üst yapılarını  sıcak asfalt ve kaldırım çalışması ile yenileyeceğiz. Daha önce Özlem Başkanımız tarafından yaptırılan Bayındır , Albayrak Faik Kocagöz caddelerimiz gibi modern bir üstyapıyı da vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çalışmalar süresince gösterilen anlaştıktan dolayı vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi

kullan-1-002.jpegkullan-2-002.jpegkullan-3-002.jpegkullan-4.jpeg

kullan-5.jpegkullan-6.jpegkullan-7.jpegkullan-8.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.