BÜYÜKŞEHİR YALANLADI

BÜYÜKŞEHİR YALANLADI

Karaarslan'a 250 bin lira maaş ödendiği ve Yeğen'in genel sekreter olduğu iftira...

        Gerçek Gazetesi

        Bazı internet haber sitelerinde, Aydın Büyükşehir Belediyesinden Erkan Karaarslan'a aylık  250  Bin TL ödendiğine dair gerçek dışı haber ve ifadeler yalanlandı.

        Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hiç bir kişi ve kuruma danışmanlık adı altında böyle bir ücret ödenmediği belirtilerek, "Bazı internet haber sitelerinde, Aydın Büyükşehir Belediyesinden Erkan Karaarslan isimli şahsa aylık  250  Bin TL ödendiğine dair gerçek dışı  haber ve ifadeler yer almaktadır. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hiç bir kişi ve kuruma danışmanlık adı altında böyle bir ücret ödenmemiştir. Aydın Büyükşehir Belediyesi aleyhinde, gerçek dışı haber yapanlar hakkında gerekli adli ve hukuki işlemler başlatılacaktır." denildi.

        Yine bir internet haber  sitesinde Önder Yeğen ile ilgili yorumların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Önder Yeğen isimli kişinin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreteri olduğu ifade edilmektedir. İsmi geçen şahıs 27.04.2015 tarihinden  itibaren Aydın Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter konumunda değildir. Kamuoyunun yanlış bilgilenmemesi adına bu açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur." denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.