BÜYÜKŞEHİR’DEN ATAEYMİR’E HİZMET YAĞMURU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ATAEYMİR’E HİZMET YAĞMURU

“SORUNLAR ORTADAN KALKTI”

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Karacasu Ataeymir Mahallesi’ne hizmet yağmuru. Ataeymir Mahallesi'nde ASKİ ekipleri 600 metre içme suyu hattı ile 500 metre kanalizasyon hattını yenilerken, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yaklaşık 16 bin metrekarelik alanda sıcak asfalt çalışması yaptı.  Karacasu halkı, birçok mahallede yolları asfaltlayarak ulaşımda yol kalitesini yükselten ve alt yapıyı adeta baştan aşağı yenileyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

“SORUNLAR ORTADAN KALKTI”

Karacasulu vatandaşlar uzun süredir yapılamayan yolların Başkan Çerçioğlu sayesinde yapılıp tamamlandığına ifade ederek “Ataeymir  gibi önemli bir mahalle düzgün yola ve sıcak asfalta kavuştu. Çok kısa bir sürede Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri yollarımızı asfaltladı, altyapımızı yeniledi. Temiz suya kavuştuk. Şükürler olsun ki bu sorunumuz ortadan kalktı” şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

“HİZMETLER KELİMELERLE TARİF EDİLEMEZ”

Yapılan hizmetlerin kelimelerle tarif edilemeyeceğini belirten Ataeymir Mahalle Muhtarı Gültekin Uysal, “Mahallemiz hem altyapı hem üst yapı anlamında büyük hizmet gördü. İçme suyu, kanalizasyon hattımız yenilendi. Yollarımız pırıl pırıl oldu, tozdan kurtulduk. Daha ne isteyebiliriz ki. Özlem başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Mahallem ve kendim adına yapılan hizmetler nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi. 

1-(2).jpeg1-(4).jpeg1-(8).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.