BÜYÜKŞEHİRDEN SÖKELİ ESNAFLARA KORUYUCU SET

BÜYÜKŞEHİRDEN SÖKELİ ESNAFLARA KORUYUCU SET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kovid-19 ile mücadele kapsamında kapalı olan ve 2 hafta önce yeniden kapılarını açan Sökeli esnaflara içerisinde maske, eldiven ve dezenfektanın bulunduğu koruyucu set dağıtıyor.

Koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirlerle Türkiye’ye örnek olan Aydın Büyükşehir Belediyesi, 21 Mart’tan bu yana kapalı olan ve geçtiğimiz haftalarda yeniden hizmetlerine başlayan Sökeli esnafları unutmadı. 

haber-(1)-002.jpg

Aydın Büyükşehir Belediyesi, normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen esnaflara koruyucu setler hazırladı.

haber-(2)-002.jpg

Maske, eldiven ve dezenfektanın yer aldığı koruyucu setler Aydın  Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından dağıtılmaya başlandı. 

haber-(3)-002.jpg
Esnaflar uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu kolaylığı sunan Aydın  Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

haber-(4)-002.jpg

AKKENTLİ: “HEP BİRLİKTE TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYORUZ”
Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli,  vatandaşların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kovid-19 ile mücadeleye devam ettiklerini, vatandaşların da tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirtti. Normalleşme planı kapsamında yeniden faaliyete geçen esnafa yönelik bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Akkentli, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, her konuda olduğu gibi Kovid-19 virüsü ile mücadele konusunda da Türkiye’ye örnek oldu. İlk günden itibaren  il ve ilçeler bazında dezenfekte çalışmaları yapan Büyükşehir belediyemiz yeniden kapılarını açan esnaflarımıza da destek olmak için koruyucu setler hazırladı. Sökeli esnaflarımıza bu setlerin dağıtımını yapıyoruz. Gerekli olduğu müddetçe de bu dağıtımlar sürecek. Güzel günlere kavuşmamız yakın. Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Sevdiklerimizi kaybetmeden yine bir arada olmak için biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.