Büyükşehirin yol hamlesi devam ediyor

Büyükşehirin yol hamlesi devam ediyor

Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 1.5 yılda 1.650 kilometre yol yatırımı yapma hedefi doğrultusunda çalışmalar durmaksızın sürüyor.

Dört bir koldan yapılan çalışmalar Efeler, Söke, Didim, Köşk ve Sultanhisar ilçelerinde devam ediyor.

 

Merkez Efeler ilçesinde yapılan çalışmalarda, Tepecik Bulvarı’nda sona yaklaşıldı. Denizli anayolu ile Çevre Bulvarı arasındaki çalışmalar, toplam 14 bin metrekare alanda yapılıyor. Burada sıcak asfalt çalışmasının ardından yol çizgi çalışmaları yapılacak.

 

Ayrıca Efeler ilçesinde Namık Kemal Caddesi’nde de asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Namık Kemal Bulvarı’ndaki çalışmalar 8 bin metrekare alanda yapılıyor. Namık Kemal Bulvarı’nda mevcuttaki parkeler sökülüp buraya sıcak asfalt dökülecek.

 

Söke İsmet İnönü Bulvarı’nda ise Kuşadası Kavşağı ile Pamuk Heykeli arasındaki alanda toplam 40 bin metrekare alanda asfaltlama çalışmaları bitirildi. Burada 15 bin metrekare alanda yapılan bordür ve kaldırım çalışmaları da yakın zamanda bitirilerek vatandaşlarımın kullanımına sunulacak.

 

Didim Selanik Caddesi’nde, 19 Mayıs Caddesi ile Kıtıklı Caddesi arasında 12 bin metrekarelik alanda asfaltlama çalışması yapılıyor. Asfaltlama çalışması bitirildiğinde 4 bin metrekarelik kaldırım ve bordür çalışması yapılacak. Didim’de ayrıca Kıtıklı Caddesi üzerinde de 5 bin metrekarelik alanda yol yapım çalışmasına devam ediliyor.

 

Yol yapım ekiplerinin Köşk Başçayır Caddesi’nde yapılan çalışmalara da devam ediliyor. Üniversite ile anayol arasındaki çalışmalar toplam 12 bin metrekarelik alanda yapılıyor.

 

Sultanhisar Atça Abdibey Caddesi’nde de 4 bin metrekare alanda çalışmalar yapılıyor. Bunun yanı sıra aynı bölgede Çevre Bulvarı ile Atça Meydanı arasında da çalışmalar yapılıyor.

Yapılan yolları kullanan vatandaşlar ise Aydın’da yol yatırımı yaparak hayatlarını kolaylaştıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.