Çadırda yaşayan Şaşkın ailesinin durumu Aydınlıları harekete geçirdi

Çadırda yaşayan Şaşkın ailesinin durumu Aydınlıları harekete geçirdi

Çadırda yaşayan Şaşkın ailesinin durumu Aydınlıları harekete geçirdi

Aydın Efeler ilçesi Ata Mahallesi Toptan Gıdacılar Çarşısı yakınlarında bulunan su kanalının yanında kurulu naylon çadırda yaşayan Şaşkın ailesinin durumu Aydınlıları harekete geçirdi. Aile reisi Ali Şaşkın, yardım getiren herkese teşekkür ederek, zor durumda olduklarını yetkililerden de yardım beklediklerini söyledi.
Soğuk kış şartlarına rağmen çadırda yaşayan 6 kişilik Şaşkın ailesinin durumunun haber olmasının ardından Aileye ilk yardım Nazilli AK Parti Gençlik Kolları’ndan geldi. 4 çocuğu ve eşi ile birlikte yaşam savaşı veren Ali Şaşkın’ın çaresizliğini duyan AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder, başlattıkları ’Giymiyorsan Giydir’ kampanyasında toplanan giyecekleri aileye ulaştırdı. Ailenin kaldığı çadıra gelen Özder ve gençlik kolları üyeleri çocuklar için getirdikleri bot ve giyecekleri kendi elleriyle giydirdi.
İHH AYDIN’DAN GIDA YARDIMI GELDİ
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Aydın Şubesi de ailenin durumuna kayıtsız kalmadı. Gıda paketleri ve yardıma muhtaç aileler için toplanan giyecekleri aileye teslim eden İHH Aydın Şube Başkanı Cemaleddin Esgin, tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Yardımları için Nazilli AK Parti Gençlik Kolları’na ve İHH Aydın Şubesi’ne teşekkür eden aile reisi Ali Şaşkın, "4 çocuğum ve eşim ile birlikte bu çadırda yaşamaya çalışıyoruz. Çocuklarımın okuması için var gücümle gece gündüz demeden sokaklarda karton toplayarak para kazanmaya çalışıyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nu sesimi duyurmaya çalışıyorum. Sayın başkanımızın sesimizi duymasını istiyoruz. Ailemin soğukta üşümeyeceği sıcak bir yuva sonra da onları geçindirebilmem için bir iş istiyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.