Caferli sanatla buluştu

Caferli sanatla buluştu

Kuşadası Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği tarafından, Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Caferli Sanat Çalıştayı sona erdi.

Çalıştay 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında Türkiye’nin değişik yerlerinden gelen resim sanatçılarının katılımıyla düzenlendi. 3 gün süren çalıştay programı kapsamında düzenlenen söyleşiler ve performans saatleri, sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.
Calıştay Koordinatörü ve Sanat Danışmanı Halilhan Dostan, Caferli’nin sanatla buluşmasının hem ülke sanatı hem de Caferli için pozitif gelişmelere yol açacağını söyledi. Dostan, “Ben bir sanat emekçisiyim. Uzun yıllardır halkla sanatı yan yana getirmeye çalışıyorum. Sanatçı dostlarımızla biraraya gelip yurdun birçok yerinde bu tarz çalıştaylar gerçekleştiriyoruz. Caferli’de gerçekleştirdiğimiz bu buluşma beni çok heyecanlandırdı. Gerek köy gerekse bölge halkının sanata olan ilgisi gerçekten muhteşem. Böyle bir buluşmaya vesile oldukları için Kuşadası Belediyesi’ne ve Caferli Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği’ne çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.