ÇALIŞTIKÇA BATAN ÜRETİCİ OLUR MU DERSENİZ AKP İKTİDARINDA OLUR !!!

ÇALIŞTIKÇA BATAN ÜRETİCİ OLUR MU DERSENİZ AKP İKTİDARINDA OLUR !!!

Sosyal Medya hesabından çiftçilere yaptığı ziyareti paylaşan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır "Hayvancılık sektörü adeta kar gibi erimeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır sosyal medya hesabından çiftçilere yaptığı ziyareti paylaştı. Ziyaret sonrası Çankır şunları dile getirdi:

Hayvancılık sektörü adeta kar gibi erimeye devam ediyor. Yönetilemeyen Türkiye resmi hayvancılık sektöründe de çığ gibi büyüyen sorunlar ile devam ediyor. 
Akp iktidarının tarım ve hayvancılık politikalarındaki beceriksizliği ile yem fiyatlarına gelen yaklaşık yüzde 135 gibi zamlar, yem hammaddesinin tamamen dolar kurları üzerinden ithal edilmesi, yurtdışından ithal edilen hayvanlar bugün gelinen noktada yetiştiricilerimizi isyan etme noktasına taşımıştır. Bakan Pakdemirli görevini çözüm değil sadece olup bitine bakarak geçirdiği için yetiştiriciler üretime devam edemiyor.  Süt üreticileri ürettikleri sütün yarın satılıp satılamayacağını dahi bilmiyor. Yönetilemeyen Türkiye’nin sefasını üç beş kişi sürerken cefasını üretici, yetiştirici çekmemeli. Çözümler belli, çareler apaçık ortada iken bu süreci izlemekle yetinen Akp iktidarı tarihe tarımı, hayvancılığı, çiftçiyi, üreticiyi ve yetiştiriciyi bitiren bir iktidar olarak geçecektir. 
Besi çiftliği ziyaretimizde İlçe Başkanımız Serdar Alptekin, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte yaptığımız ziyarette partimizin çözüm politikalarını anlatarak yetiştiricilerimizin her zaman yanında olduğumuzu beyan ettik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.