Camiden Düşen Müezzin

Camiden Düşen Müezzin

Caminin çatısından düşen müezzin hastaneye kaldırıldı

Gerçek Gazetesi
Söke'de Çeltikçi Camii Müezzini İsmail Karakoç görev yaptığı Caminin çatısında tıkanan su oluklarını temizlemek isterken tavan çöktü. Sert zemine düşen müezzin İsmail Karakoç'un kolu kırılırken vücudunun muhtelif yerlerinden de yaralandı. Yakınları tarafından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan din görevlisi İsmail Karakoç ameliyat edilerek tedavi altına alındı.
Kaza geçiren müezzin İsmail Karakoç yıllardır hayalini kurduğu hac vazifesini yerine getirmek için 13 Aralık tarihinde yola çıkacaktı. Müezzin İsmail Karakoç, düşüp yaralanmasından çok, hacca gidememe durumuyla karşılaştığı için üzülüyor. Kutsal topraklara gitmeyi çok istediğini belirten İsmail Karakoç Yağışlar nedeniyle oluğun tıkanması sonucu içeriye su sızıyordu. Çatıya çıkıp temizlik yapmak istedim. Birden kendimi yerde buldum. Canım acıyor ama canımın yandığına ve yaralandığıma değil Hacca gidemeyeceğime üzülüyorum dedi.
Öte yandan cami müezzinlerinin kazasını öğrenen Çeltikçi Camii cemaati Devlet Hastanesine giderek müezzin İsmail Karakoç'u yalnız bırakmıyorlar. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.