Çamlık bölgesine Didim Belediyesinden yeni dokunuşlar…

Çamlık bölgesine Didim Belediyesinden yeni dokunuşlar…

Çamlık bölgesine Didim Belediyesinden yeni dokunuşlar…

Didim Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü dokunuşları Çamlık Mahallesi içerisinde sürdürülüyor. Çamlık Mahallesinde yer alan Çamlık bölgesinde yeşil alan ve otopark alanları yaratılırken bozuk yollarda parke taşı döşemesi yapılıyor.
Didim Belediyesi kent merkezinde sürdürdüğü dokunuşları Çamlık Mahallesi içerisinde sürdürülüyor. Bilindiği üzere Çamlık Mahallesi Selçuk Özsoy Caddesi ile Yunus Caddesinin kesiştiği yerde daha önce otopark gibi kullanılan yer kış aylarında atıl olarak kalırken hem yol güvenliğini tehdit ediyordu. Her iki caddeyi kullanan sürücülerin birbirlerini görememesi nedeniyle zaman zaman kazalar yaşanıyordu.
“32 ARAÇLIK OTOPARK KAZANDIRILDI”
Süreç içerisinde Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla başlatılan çalışmalar çerçevesinde Mahallesi Selçuk Özsoy Caddesi ile Yunus Caddesinin kesiştiği yerdeki otopark kaldırılırken düzleme çalışması yapıldı. Düzleme çalışması yapılan yerde yol trafiği güvenliği açısında rahatlatılırken, alan ise çimlendirildi. Çimlendirilen alanın ön kısmına ise 32 araçlık bir otopark kazandırıldı ve aydınlatma direkleri konuldu.
“CADDE YENİDEN YAPILDI”
Öte yandan Selçuk Özsoy Caddesi üzerinde parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürerken çamlığı çeviren bölgede ise parke taşı döşeme işlemi devam ediyor. Cadde üzerinde sürdürülen parke taşı döşeme çalışmasının Ege Caddesine kadara devam edeceği ve kaldırımlarda yapılacağı öğrenildi.
Çamlık Bölgesinde yer alan ve Yunus Caddesi ile Selçuk Özsoy caddesinin kesiştiği yerde yaz döneminde araç parkı olarak kullanıldığını ifade eden Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Buraya yeni bir kimlik kazandırmak için çalışma başlattık. Sezon öncesinde bahar aylarında başladığımız çalışmalar kapsamında ilk olarak keskin olan virajı düzenledik ve trafik akışı noktasındaki tedirginliği ortadan kaldırdık. Düzenleme yapılarak o bölge çimlendirildi ve ön kısmı otopark oldu. Ayrıca Çamlık ise bu noktada araç trafiğinden uzak tutuldu. Ayrıca Selçuk Özsoy Caddesinde bozuk olan yolda parke döşeme işlemi yapılıyor ve Ege Caddesine bağlanacak. Halkımız için kentimizin değişik noktalarında hem görsel hem de kullanım anlamında yeni çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Bu tür dokunuşlar devam edecek.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.