Çamurla Dans ve Beyaz

Çamurla Dans ve Beyaz

Ünlü Fotoğrafçı İbrahim Demirel’in Çamurla Dans ve Beyaz isimli fotoğraf sergileri Kuşadası’nda

Gerçek Gazetesi
41 yıldır fotoğrafçılıkla uğraşan İbrahim Demirel"in “Çamurla Dans” ve “Beyaz” adlı sergisi Kuşadası Kale Seramik Sergi Salonu"nda Sanatseverlerle buluştu. 1 ay açık kalacak olan sergide 100 parçadan oluşan fotoğraf yer alırken, Kuşadalı sanatseverler de yoğun katılımla Kuşadası Kale Seramikte bir araya geldi.
Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan tarafından açılışı yapılan sergide konuşma yapan İbrahim Demirel, “Sergim 2 tane konuyu içeriyor. Bir tanesinin adı “Çamurla Dans” diğeri ise “Beyaz”. Beyaz adlı fotoğraflarımı Yunan adalarında çektim. Daha önce bu sergim Eskişehir"de açıldı. Bana yapılan bu daveti severek kabul ettim. Katılımdan dolayı herkese teşekkür ediyorum “ dedi.
41 yıldır hiç ara vermeden fotoğrafçılıkla uğraşan Demirel, 2004 yılında Truva Sanat ve Kültür derneğince yılın en iyi fotoğraf sanatçısı ödülünü aldı. Demirel ayrıca, yurt içi ve yurt dışında birçok ödül aldı. Sergi açılışında konuşan Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği(KUFSAD) Başkanı Bayram Yılmaz, Türkiye"nin yetiştirdiği önemli fotoğraf sanatçılarından İbrahim Demirel"in sergisini sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, bundan sonra Kuşadası Kale Seramik"te her ay çeşitli sanat dalında sanatçılarla sanatseverleri buluşturacağı söyledi.
Serginin açılışını gerçekleştiren Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdoğan Uyan da kültürel ve sanatsal etkinliklere belediye olarak büyük önem verdiklerini söyledi. Son iki yıl içerisinde belediyenin başlattığı kültür ve sanat hamlesinin çeşitli kuruluşlara da yansımaya başladığını kaydeden Erdoğan Uyan, bundan da büyük mutluluk duyduklarını ve her zaman desteklemeye devam edeceklerini söyledi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.