CAN: "YAZMAK İSTİYORSANIZ BUNLARI DA YAZIN KORKMAYIN"

CAN: "YAZMAK İSTİYORSANIZ BUNLARI DA YAZIN KORKMAYIN"

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Bşk. Yrd. Zeynep Can, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı olarak Aydın halkının ve gençlerin gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Yazılı bir açıklama yayımlayan Can, Başkan Çerçioğu'nun birçok önemli projeye imza attığını ama sütünlarında Söke haberine yer vermek isteyenlerin bunları yazmadığını dile getirdi.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Bşk. Yrd. Zeynep Can, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun sosyal belediyecilik hizmetlerinde Türkiye markası olduğunu belirterek, yaptığı birçok projenin haber sütunlarında yer bulmadığından şikayet etti. Can, "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı olarak tüm halkımızın olduğu gibi CHP gençliğinin de gurur kaynağıdır. Söke’mize kazandırdığı hizmetler ile halkın gönlünde taht kurmuştur. Türkiye’nin şeref yıldızı olarak, 11 Büyükşehir Belediyesinin içinde, Aydın’ımızı gururla temsil ediyor. Sosyal belediyecilikte Türkiye markası olan Başkanımız Çerçioğlu, pandemi döneminde gösterdiği başarılı çalışmalar ile Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı,olmuştur. Özellikle yaşlıların, her türlü ihtiyaçlarını giderdi,süreç boyunca binlerce aileye düzenli olarak, ramazan ayında da, 25 bin aileye her gün sıcak yemek ulaştırdı. Haberini yapmak isteyenlere sadece bu haberler yeter ama.Çerçioğlu’nun hizmetleri bitmez. Çerçioğlu, Halkın her kesimine ulaşmıştır. Kimse mağdur edilmemiştir. “Askıda Fatura” uygulaması ile binlerce ailenin, su faturası ödendi. Şoför esnafının aylık ödemekte olduğu ücretlerde yüzde 50 indirim yapıldı, Servis ve taksi esnafının 2021 yılına ait çalışma ruhsatı ve vize ücretlerinde de %50 indirime gidildi. Sütunlarında Söke haberine yer vermek istediğini söyleyenler, bu haberleri sayfalarınızda göremedik ."dedi.

CAN: "YAZMAK İSTİYORSANIZ BUNLARI DA YAZIN KORKMAYIN"

Can, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun, Söke’ye; 145 milyon yatırım yaparak rekor kırdığını,265 km yol çalışması,312 km Hat çalışması, 171 km içme suyu çalışması, 141 km yağmur suyu çalışması ve kanalizasyon hat çalışması,29 adet sondaj, 16 adet paket arıtma yaptığını bunlarında sütunlarda yer bulmadığını ifade etti. Can, "Bağarası, Güllübahçe, Sarıkemer Mahallelerinde, kanalizasyon ve üstyapı çalışmaları yapılıp bitirildi. Şimdi sıra Arıtma Tesislerinde.
Eee!!! bakıyorum sizin sütunlarınızda bu haberlerde yok.!

Söke Belediye Meclisimiz tarafından Aydın Büyükşehir Belediyesine devri yapılan, zirai donatım depolarının olduğu bölgede, önümüzdeki günlerde protokol hazırlanıp otopark inşaatına başlanacak. Hadi anladık yukarıda saydığım hizmetleri yazamadınız! bunları yazın! Bakın çiftçi perişan, emekli perişan, doğalgaza %15 elektriğe %15 zam geldi. Doğalgaza 5 defa zam yapıldı. Akaryakıta günlük zam geliyor. Aynı ülkede yaşamıyor muyuz ? Bunları görmüyor musunuz ?
Aileler perişan, esnaf perişan, sanayici perişan. Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı, memur ve emekli zammı belli oldu. Sadece bu üç zammın, TÜİK’in makyajlı enflasyonuna doğrudan katkısı, 0.8 puan. Dolaylı etkileriyle birlikte ise 1.5 puan. TÜİK’in makyajladığı enflasyona bir de zaman ayarı yapılıyor. Zam yağmuru temmuz ayına kaydırılarak 11 Milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine, yılın ikinci yarısında verilecek aylık zammı törpülendi. Yazmak istiyorsanız bunları da yazın Korkma ölmezsiniz. Yazın yazın ki halk gerçekleri görsün."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.