Can;"Başkan Çerçioğlu hem anne hem kadın olarak biz CHP Gençliğine örnek oluyor"

Can;"Başkan Çerçioğlu hem anne hem kadın olarak biz CHP Gençliğine örnek oluyor"

CHP Aydın il gençlik kolları başkan yardımcısı Can da AK Parti milletvekili Yavuz'un Başkan Çerçioğlu'na itafen fütursuzca sözlerine eleştiri getirdi. Can yaptığı yazılı açıklamada,"Özlem Çerçioğlu hem anne hem kadın olarak biz CHP Gençliğine örnek oluyor

CHP Aydın il gençlik kolları başkan yardımcısı Zeynep Can AK Parti milletvekili Metin Yavuz'un, Başkan Çerçioğluna itafen söylediği fütursuzca kelimeler üzerine tepkisini dile getirdi. Can yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

Ak Parti Milletvekili Metin Yavuz kendi partisinin ilçe kongresinde yapmış olduğu açıklama ile değerli başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun özelinde başarılı bir kadın siyasetçiden rahatızlığını cümlelerinde üstü kapalı bir şekilde ifade etmeye çalışmış ancak üstünü pek kapatamamıştır. 
Naif davranmanın bir hata olduğu sonucuna varmış olunması bu davranışın koşullar gereği bir strateji olarak sergilendiği sonucunu da ortaya koymaktadır. 

Kadınlara davranış şekilleriniz strateji değil zihniyetinizi oluşturan bir yapı taşı olmalıdır. Annelerin, hanımefendilerin, kadınların girilen mücadelelerde zayıf görülmesi mücadeleyi kazanmalarına katkı sağlayan en büyük algı yanılmalarından biridir. Yapılan açıklamada hedef alınan değerli başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun gurur duyacağı bir nokta da girilen mücadelelerde anne oldukları için hanımefendi oldukları için kadınların siyasetin malzemesi yapılması ancak Akp zihniyetinin yapabileceği bir şeydir. 

Aydın Büyükşehir Belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu ünvana layık görülmesi halkın kararıdır ve halk her zaman en dürüst karar mekanizmasıdır.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hem anne hem kadın olarak biz CHP Gençliğine örnek oluyor. Anne ve kadın siyasetçi figürünü Türkiye’de en güzel uygulayan başkandır. Akp zihniyetinin Aydın’daki Temsilcisi Metin Yavuz  Çerçioğlu’nun ahlaklı ve düzeyli  siyasetinden bir yudum feyz alması gerekiyor. Alsın ki kadına saygısı olsun alsın ki anneye saygısı olsun alsın ki insanalığa memleket saygısı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.