CANTÜRK’TEN ASILSIZ SUÇLAMALAR

CANTÜRK’TEN ASILSIZ SUÇLAMALAR

Söke Belediye Meclis Üyesi Saime Cantürk’ün, Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in yakın çalışma arkadaşları hakkında şok sözler söylediği iddia edildi. Haberin detayları merkezimize ulaşınca sizlerle paylaşacağız.

Söke Belediye Meclis Üyesi Saime Cantürk’ün Başkan Tuncel’in yakın arkadaşları dışında, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’a Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu savunan, destekleyen basın açıklamaları yaptığı için de tepki gösterdiği öğrenildi.

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’ın Özlem Çerçioğlu’nun değil Levent Tuncel’in yanında durması gerektiği konusunda sert bir eleştiri yaptığı gelen duyumlar arasında. Başkan Özcan’ın aynı sertlikte, iki belediye başkanı da örgütümüzün belediye başkanıdır, değerdir” diyerek sözlerine dikkat etmesi gerektiğini belirten bir konuşma yaptığı öğrenildi. 


Tüm bu yaşananların yanı sıra Cantürk, CHP grup kararına uymamış, denetleme komisyonu için CHP Grubu Yasemin Gürsoy ve Egemen Dalgıç isminde karar verdiği halde kulis çalışması yapmıştı. Cantürk’ün, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez’den, İYİ Parti grubu adına ve bazı CHP’li meclis üyelerinden oy istediği ortaya çıkmıştı. 

Yaşanan gelişmelerin ardından Cantürk’ün CHP’li meclis üyeleri ve parti yöneticileri tepki gösterince sosyal medya hesaplarından parti ile alakalı görseller paylaştığı görüldü. Görsellerin altına kendisi hakkında yalancılık ve dönek siyaset yaptığı ile alakalı bir çok yorum gelince yorumları kaldırdığı da görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.