ÇAVDAR HALKINDAN CHP SÖKE KADIN KOLLARINA SICAK KARŞILAMA

ÇAVDAR HALKINDAN CHP SÖKE KADIN KOLLARINA SICAK KARŞILAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Kadın Kolları İlçe Yönetimi ve CHP’li kadınlar 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. “Yerel seçimleri kadınlar kazandırır” sözünü doğrular nitelikle büyük bir azimle çalışan CHP’li kadınlar sabahın er

Aydın’ın Söke İlçesi’nin en uzak mahallelerinden biri olan Çavdar’a çıkarma yapan CHP’li kadınlar mahalle halkı tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

haber-ici-(1).jpg

Cumhuriyet Halk Partili kadınlar Çavdar Mahallesi’nde bulunan evlerin kapılarını tek tek çalarak vatandaşlara 2019 yılından 2024 yılına kadar Söke’ye yapacakları hizmetleri anlattılar.

haber-ici-(2).jpg

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretlerde Çavdar Mahallesi sakinleri evlerine konuk olan CHP’li kadınları en güzel şekilde ağırlayarak çeşitli ikramlarda bulundular.

haber-ici-(3).jpg

Yapılan ziyaretten oldukça mutlu olan Çavdar Mahallesi Kadınları; “Allah Özlem Başkandan razı olsun. Bugüne kadar ne istediysek yaptı. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin sosyal belediyecilik anlamında büyük başarıları olduğunu görüyoruz. Bu başarının Levent Tuncel ile de devam edeceğini düşünüyoruz. Oylarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne.” dediler.

haber-ici-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.