Cazseverler unutulmaz bir gece yaşadı

Cazseverler unutulmaz bir gece yaşadı

Cazseverler unutulmaz bir gece yaşadı


█Gerçek Gazetesi
İmdat GÜÇLÜ
Setur Kuşadası Marina, 14 Ağustos 2013 tarihinde AARON TESSER ve MARC ANTOINE"nin canlı performansına ev sahipliği yaptı. Setur Marinas Kuşadası AVM"de yapılan her 50 TL tutarındaki alışverişe 1 adet çift kişilik konser bileti hediye edildi.
Dinginlik ve huzuru, Kuşadası"nın tarihi dokusu ve eğlencesiyle birleştiren Setur Kuşadası Marina, Ağustos ayında da etkinliklerinde hız kesmiyor. Setur Kuşadası Marina, 14 Ağustos 2013 Çarşamba Günü saat 21:00"de AARON TESSER & THE NEW JAZZ AFFAIR ve MARC ANTOINE & BACK UP SMOOTH JAZZ BAND performansına ev sahipliği yaparak dinleyenlere doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşattı.
AARON TESSER & MARC ANTOINE"DEN “NU JAZZ” VE “SMOOTH JAZZ”…
AARON TESSER & THE NEW JAZZ AFFAIR, 2007"de yapımcı Gianluca Viani ile birlikte saksafon sanatçısı ve besteci AARON TESSER tarafından kuruldu. Tanınmış İtalyan müzisyenlerle çalışan AARON TESSER & THE NEW JAZZ AFFAİR"in “Nu Jazz” parçalarından oluşan “Lookin" Ahead” ve “Soul” tınılarına yer verdikleri “Children” albümleri bulunuyor. Güçlü İtalyan caz melodilerine sahip grup “Veneto Jazz” gibi çeşitli festivallerde performans sergiledi.
Paris doğumlu gitarist, besteci ve yapımcı MARC ANTOINE ise kariyerine, ailesinin 11 yaşında hediye ettiği gitarla başladı. 90"larda Sting, Celine Dion, Rod Stewart gibi isimlerle çalıştı ve “Get Shorty”, “The Fan” ve “Patch Adams” gibi filmlerin müziklerini yaparak kariyerine devam etti. Çeşitli müzik ve caz ödüllerine sahip sanatçı, 2012"de “Guitar Destiny” adlı son albümünü çıkardı. 14 Ağustos akşamı, MARC ANTOINE&BACK UP SMOOTH JAZZ BAND dinleyenlerine “Smooth Jazz” türünde parçalardan oluşan bir konser keyfi yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.