Çerçioğlu: “Birlik-beraberlik içinde olalım”

Çerçioğlu: “Birlik-beraberlik içinde olalım”

Çerçioğlu: “Birlik-beraberlik içinde olalım”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Pendikspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.
Çerçioğlu, maça gelenlere teşekkür ederken, Aydınspor 1923’e Aydın’ın yedi milletvekilinin sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.
Aydınlıların her hafta maça gelerek takıma desteklerini gösterdiğini belirten Çerçioğlu, “Yedi Aydın milletvekiline sesleniyorum. Gelin takıma destek verin. Bu takım, Aydın kentinin takımı”dedi.
Aydın halkına destekleri için teşekkür eden Çerçioğlu, “Futbolcular da özveriyle sahada mücadele ederek lideri yendiler. Aydınspor 1923, liderleri koltuğundan eden bir takım konumuna geldi. Oldukça başarılılar. Aydınspor 1923’ün gelir kaynakları kısıtlı. Değerli Valimizi, yedi Aydın milletvekilimizi, mülki erkanı da Aydınspor 1923’ün yanında görmek istiyoruz. Bunu tüm Aydınlılar istiyor” diye konuştu.
Her seferinde bu çağrıyı yaptığı hatırlatılması ve gelişme olup olmadığı sorulan Çerçioğlu, “Tık yok. Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan ile maçları izliyoruz. Her seferinde bu güzelliği mülki erkan ve yedi milletvekilimizle yaşamak istiyoruz. Birlik beraberlik içinde olalım” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.