Çerçioğlu, bisikletçileri Ankara'ya uğurladı

Çerçioğlu, bisikletçileri Ankara'ya uğurladı

Çerçioğlu, bisikletçileri Ankara'ya uğurladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu dün, Aydınlı Bisikletçilere Türk Bayrağını emanet ederek Ankara’ya uğurladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde, Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi ile birlikte, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. Yıldönümü sebebi ile düzenlenen, “Aydın’dan Ankara’ya, 650 kilometre Atamızın Yolundayız” bisiklet turu Aydın Büyükşehir Belediyesi önünden startını aldı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan Türk Bayrağını teslim alan 12 bisikletli 5 gün boyunca 640 kilometre pedal çevirecek. Aydınlı bisikletçiler, teslim aldıkları Türk Bayrağını, 10 Kasım Pazartesi günü Anıtkabir’de Atatürk’ün mozolesine bırakacaklar.

Organizasyona sundukları katkı sebebi ile bisikletçilere teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Düzenlenen organizasyon, bizim için son derece anlamlı olan 10 Kasım’da Atamızın yolunda olduğumuzu ve onun gösterdiği hedeflerden asla ayrılmayacağımızın farkındalığını hatırlatması açısından çok önemli” dedi.

BİSİKLET YOLU YAPILACAK

Başkan Çerçioğlu, Aydın’da bisiklet yollarını çoğaltacaklarını kaydederek, Işıklı Doğal Yaşam Parkı projesi içerisinde büyük bir bisiklet yolu bulunacağını ifade etti. (ATİLA KARPINAR)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.