ÇERÇİOĞLU: “BİZ HİZMET İÇİN VARIZ

ÇERÇİOĞLU: “BİZ HİZMET İÇİN VARIZ

BÜYÜKŞEHİR KUŞADASI’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Gerçek Gazetesi

Aydn Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun hizmet ve yol hamlesi çığ gibi büyüyor.  Kuşadası Atatürk Bulvarı (sahil  yolu) ile Güvercin Ada Caddesi üzerinde yapılan 47 bin metrekarelik sıcak asfalt kaplama çalışmaları ile Kuşadası’nın adeta çehresi değişiyor.

BİRÇOK CADDE YENİLENDİ

Gece gündüz aralıksız çalışan ekipler; eskimiş olan asfaltı kaldırıp, sıcak asfalt dökerken aynı zamanda bozulmuş kaldırımları da yeniliyor. Kuşadası’nın en önemli caddeleri arasında yer alan Candan Tarhan Bulvarı, İnönü Caddesi, Gazi Beğendi Caddesi, 50. Yıl Bulvarı, Hülya Koçyiğit Bulvarı, Gençlik Caddesi ve Rıza Saraç Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlardan övgü alıyor.

HIZLI VE KAİTELİ ÇALIŞMALAR

Büyükşehir; İl genelinde yolları adeta bir nakış gibi işlerken, yenilenen yollar bambaşka bir görüntüye sahip oluyor. Yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlar hızlı ve kaliteli çalışmalar karşısında memnuniyetlerini dile getirdiler.

“BÖYLESİNE HİZMET YAĞMURU GÖRMEDİM”

Kuşadası’nda uzun yıllardır böylesine bir hizmet yağmuru görmediğini belirten vatandaş Hayri Katırcı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Kuşadası'nın yol sorununa el attı ve yollarımız yenilendi. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Her semtte her mahallede Özlem Çerçioğlu farkını görüyoruz. Aydın il genelinde olduğu gibi Kuşadası’nda da Kuştur’dan Kadınlar Denizi’ne kadar her tarafa hizmet gidiyor. Kuşadası için çok önemli olan fakat bozulmuş olan yolları Büyükşehir ekipleri çok kısa bir sürede aralıksız çalışarak modern görüntüye kavuşturdu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Büyükşehirin hizmetlerinden memnun olduğunu belirten Kuşadası esnafı Sabri Adalar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, sosyal belediyeciliğin yanı sıra alt ve üst yapı anlamında da örnek çalışmalara imza atmıştır. Kuşadası’nda yapılan çalışmalardan da çok memnunuz. Kendisine bir esnaf olarak teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

“BİZ HİZMET İÇİN VARIZ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, il genelindeki çalışmaların artarak devam edeceğini kaydederek “Aydınımızın en önemli ilçelerinden biri olan Kuşadası’nda, yollarımızı hemşerilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli bir hale getirdik. 17 ilçemizde çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Yol yapım çalışmaları kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

bld_0905_1600x1067.jpgbld_0914_1495x1200.jpgbld_0938_1600x1068.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.