Çerçioğlu; “Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz”

Çerçioğlu; “Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz”

Çerçioğlu; “Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur” dedi.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Çerçioğlu şunları kaydetti, “30 Ağustos 1922, Ulusumuzun esaret zincirini kırdığını dosta, düşmana ilan ettiği gün olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muhteşem askeri dehası ve Türk Ulusunun kahraman Mehmetçiği ile birlikte dünya tarihindeki en görkemli bağımsızlık zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını, 94. yıldönümünde ilk günkü gurur ve coşkusuyla kutluyoruz.
30 Ağustos tarihi biz Aydınlılar için aynı zamanda başka bir gurur gününün, Efeler Diyarı Aydın’ımızın düşman işgalinden kurtulduğu, 7 Eylül tarihinin şanlı müjdeleyicisidir. Milli Mücadele ateşini bu topraklarda yakan kahraman Efelerimizin torunları olarak, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi koruma karlılığımızı asla kaybetmeyeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, O’nun silah arkadaşları, Aydın’ın kahraman Efeleri ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.