ÇERÇİOĞLU DÜŞMANLIĞI RÜSVA ETTİ

Aydın Gündem isimli ve başını Yalçın Yıldırım'ın çektiği internet gazetesi yine gündemdeki yerini aldı

Yalan ve yanlış haberlerine bir yenisini daha eklediler… 

“Vurgunun yeni adresi imar” başlığıyla dün yaptıkları haber tam bir cehalet örneğiydi!

Söke Belediyesince 2013 yılında yapılmış bulunan bir imar değişikliğinin mahkemece iptal edilmesi üzerine Aydın BŞB tarafından mahkeme kararına uyulması akabinde yeni imar plânı yapılması vurgun olarak nitelendirildi. 

Tabii ki de haberde, Topuklu Efe olarak halkın gönlünde taht kuran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve bürokratlarından imar daire başkanının hedef alındığı görüldü.

Tamamen bilgisizlikten kaynaklandığını gördüğümüz hata bir basın kuruluşunun ve de bir basın mensubunun başına gelebiylecek en utanç verici olaydır.

Şimdi hatırladım!

Ben bu ifademi kelimesi, kelimesine yakın zamanda kullanmıştım!

Önce dejavü (Bir anı sanki daha önce de yaşamış veya görmüş gibi bir hisse kapılması durumu) yaşıyorum sandım ama değildi.

O kadar çok bu duruma düşüyorlar ki, artık dejavüyü de gerçeği de birbirine karıştırmamıza neden oluyorlar.

Ben bu hatayı yapsam o dakika gazeteciliği bırakmazsam adam değilim…

Aydın halkının karşısına çıkıp hâlâ gazetecilik yapacağım, diye uğraşırsam yazıklar olsun bana…

Cahiller topluluğunun iddialarına bakın siz!!!

“Vurgunun yeni adresi imar” diye utanmadan, sıkılmadan yazabiliyorlar.

Pardon bilgisizliklerinden yazıyorlar...

İddia ettikleri vurgundaki değişiklik nasıl yapılmış!

İmar Komisyonundan oybirliği ile çıkmış. 

Eeeee, o zaman... Nasıl vurgun bu!

Rant var diyorlar!

Haydi diyelim ki, komisyonun niyetinin rant sağlamak olduğuna inanıyoruz! Bir gazeteci olarak önce neye bakarız! Böyle bir şey için ortam müsait mi öncelikle buna bakmamız lazım değil mi!

İmar Komisyonu'ndan oybirliği ile çıkmış bir konuda nasıl bir rant oluşabilir anlayabilmiş değiliz.

Yeni yetme bir gazetecinin bile yapmayacağı hataya imza atanlar utanın, utanın…

Bu yalan çarkının haberine bakacak olursak herkes rantçı! Herkes vurguncu!

Kimler var bu komisyonda bir de ona bakalım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisindeki tüm CHP, MHP ve AKP’li üyeler var. Değişiklik oybirliği ile geçtiği halde ve de mahkeme kararlarına uyulduğu halde nasıl bir rant oluşmuştur koskoca Aydın şaşkın!

Yalçın Yıldırım'ın yalan sitesinin şimdi yazacağım en büyük bombası ise artık üniversitelerde ders olarak okutulmalıdır. ADÜ'de öğrencilere "böyle gazetecilik yapılmaz" adı altında gösterilmelidir. Bu önerimi bir kez daha yineliyorum. Hocalar lütfen duyun sesimi...

Bilgisiz ve de yetersiz gazeteciler(!) topluluğu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı da farkında olmadan rantçılık ile suçladılar. Yalan aberlerinde; tarla vasfındaki arazilerin plân üzerinde sarı ile boyanarak imara açıldığı iddia edildi. İmar planları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sarıya boyanmış ve imara açılacak yerler 1|100000 ölçekli haritada Bakanlıkça belirlendiğini bilmedikleri için büyük bir hataya imza atmış oldular. 

"Bizzzzzzzzzzzz gazeteciyiz!" diye böbürlenenler, 

"Çok akıllıyız ve beyin takımıyız!" diye ahkâm kesenler, 

"Toplum önderiyiz!" diye liderliğe soyunanlar nasıl olur da böyle bir hataya imza atarlar anlayabilmiş değiliz.  

Yalan sitesinde kaç kişisiniz! 

İçinizden biriniz çıkıpta "Ne yapıyoruz biz!" diyemiyor musunuz?

Bilgisizlik, cehalet zor iş canım…

Bilgisizliğiniz ve düşmanca tutumunuz nedeniyle bir kez daha çamura battınız. Bu kez sadece komik duruma düşmekle kalmadınız rezil kepaze de oldunuz.

Aydın sizi konşuyordu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı da rantçılıkla suçladığınız için Türkiye'de de konuşulur oldunuz. Sınıf atladınız. Ünlendiniz. Şöhreti yakaladınız. Neon ışıkları üzerinizde, size çevrildi artık...

Aferin sizi…

Bak Yalçın Yıldırım!

Söke Belediyesi ya da Aydın BŞB’nin bu konuda yapmış olduğu bir işlem bulunmuyor. Dolayısıyla yetkilileri ve cumhuriyet savcılarını göreve çağırmış olmanız da aptalca. Yaptığımız araştırmada gördük ki, bahse konu sarı lekeli Çevre Düzeni Plânı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanmış ve yine Bakanlık tarafından 09.03.2011 tarihinde Denizli ve Muğla ile birlikte onaylanmış.  

Yani iddia ettiğiniz gibi vurgun ve rant durumu yaşanmamış. En azından Aydın BŞB ve Söke Belediyesi açısından böyle bir durum söz konusu değil. Dilerim bit pazarına nur yağar, sizin de ihbarınız kabul görür ve cumhuriyet savcıları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hakkında soruşturma başlatırlar. Vurgun ve rant sağladığı gerekçesiyle Bakanlık yetkilileri yargılanırlar.

Sen şimdi ne yapmayı düşünüyorsun!

Hâlâ insan içine çıkmayı ve Aydın'ın yollarında kasıla, kasıla yürümeyi düşünüyor musun? Bunu başarabilirsen evrim geçirdin demektir. Daha önceki yazımda belirttiğim gibi yalan haber yapmak yaşam sebebindir artık. O vakit sana kimsenin bir diyeceği yoktur. Gez, dolaş hem de kasıla, kasıla dolaş...

Yalan haberleriniz nedeniyle utanma duygunuz gelişmiş olsa açıklayacağız dediğiniz sarı lekeler bir yerlerinizde çıkardı.

Bu sarı lekeler; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Plânlama Genel Müdürlüğü’nün web sitesinde 4 yıldır açıkça ilânda. Açıklamak için sen sakın yorulma.

Eeeeeee... Buna ne diyeceksin?

Bu duyuruları da çok güldürdü. 4 yıldır açıkça ilân ediliyor ve "açıklayacağız!" diye yırtınıyorlar.

Tarım arazilerini sarıya boyayarak imara açan kurumun Bakanlık olduğu ortayla çıktı. İddia ettikleri gibi, düşmanlık besledikleri Başkan Çerçioğlu ile uzaktan ve yakından ilgisi yok olayın.

Bunu bile bilemeyecek düzeyde cahil olanlar işte böyle rüsva olurlar.

İlahi dostlar(!)

Cehaletiniz neticesinde Bakanlık hakkında suç duyurusunda bulunmuş oldunuz, yetkilileri ve cumhuriyet savcılarını göreve çağırdınız.

Aklınızla(!) bin yaşayın... Siz çok yaşayın emi...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar