Çerçioğlu Ekonomi Zirvesini değerlendirdi

Çerçioğlu Ekonomi Zirvesini değerlendirdi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın 1. Ekonomi Zirvesi’nde dile getirilen sorunların hükümet tarafından çözüleceğine inandığını belirtti.

Aydın Valiliği, Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası, Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği ile Efeler Ziraat Odası işbirliğinde düzenlenen ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin başkanlık ettiği Aydın 1. Ekonomi Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ankara’nın Aydın’a daha sıcak bakmasını istemişti.
6 saat boyunca Aydın’daki farklı sektörlerde yaşanan sorunların masaya yatırıldığı Aydın 1. Ekonomi Zirvesi’ni değerlendiren Başkan Çerçioğlu, "Ekonomi Zirvesi’nin yapılmasından memnuniyet duydum. Aydın’ın zaten dezavantajlı ve avantajlı yönleri bellidir. Bunu, bir kere daha gündeme getirdik. Yapılması gerekenleri, tüm konuşmacılar ifade etti. Bu toprakların insanı olan Sayın Bakan Nihat Zeybekci, bölgenin sorunlarını çok iyi bilen birisidir. İnşallah merkezi hükümet tarafından, Aydın’ın sorunları biran önce masaya yatırılır ve çözülür. Ben, bu sorunların çözüleceği inancındayım. Ekonomi Zirvesi’nin Aydın için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.