Çerçioğlu: Sizin vergilerinizle, sizin için aldık

Çerçioğlu: Sizin vergilerinizle, sizin için aldık

6 hafta deneme sürüşleri ücretsiz olacağı gibi şehit, gazi ve 65 yaş üzeri vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım hizmeti verilecek

Aydın Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 13 Milyon TL’ye satın aldığı 65 otobüs Atatürk Kent Meydanında sergilendikten sonra bugün tanıtımı yapıldı. Törene Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, CHP’li ilçe belediye başkanları, CHP Aydın Milletvekili adayları, vatandaşlar katıldı.
Törende minyatör otobüs hediye edilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Büyükşehir olduğumuzda ulaşım konusunda ciddi bir yatırım yapacağımızı dair söz vermiştik. Bir yıl bitti 65 tane otobüs Aydın halkının hizmetinde. Bunun onurunu, gurunu yaşıyorum. Amacımız halk ekmek ve Ege ette olduğu gibi kaliteli ve ekonomik hizmet sunmak. Bizim amacımız her yerde söylediğim gibi sosyal belediyecilik. Sosyal belediyecilikte Aydını bir marka yapmak. Bu konuda Aydın’ın bir marka olduğuna inanıyorum. Aydın halkından aldığımız vergilerle yaklaşık 13 Milyon TL’ye aldık bu otobüsleri” dedi.
Halk otobüslerinde şoförlük yapacak 4 bayan şoförü yanına çağıran Özlem Çerçioğlu, otobüslerde çalışan bayan sayının önümüzdeki günlerde yükseleceğini ifade etti. Yapılan dualarla kontak çeviren otobüslerin birine binen Özlem Çerçioğlu, direksiyon başında fotoğraf çektirdi. Gazetecilerle birlikte bayan şoförün kullandığı otobüs ile şehir turu yapan Çerçioğlu, Pazartesi gününden itibaren 6 hafta boyunca ücretsiz deneme seferleri yapacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.