ÇERÇİOĞLU SÖKE’DE SICAK ÇORBA DAĞITTI

ÇERÇİOĞLU SÖKE’DE SICAK ÇORBA DAĞITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri deprem nedeniyle Söke’de evlerine giremeyen vatandaşların yardımına koştu.

Dün saat 14.51'de Ege Denizi'nde meydana gelen ve Aydın'da da şiddetli bir şekilde hissedilen deprem sonrası Büyükşehir ekipleri teyakkuza geçti. Büyükşehir ekipleri İzmir'deki depremzedelerin yardımına koşarken, Aydın'da depremden etkilenen ilçelere de yardım ulaştırmaya devam ediyor. Söke ilçesinde evleri hasar gören ve deprem korkusu ile evlerine giremeyen vatandaşların yardımına Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA ekipleri koştu. Ekipler Yenikent, Çeltikçi,Yenicami Mahallerinde bulunan vatandaşlara maske, dezenfektan ve kumanya dağıttı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli tek tek çorbalarını dağıtarak Çerçioğlu’nun selam, sevgi ve geçmiş olsun dileklerini vatandaşlara iletti. 

Depremden etkilenen vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yardımlarından dolayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.

YENİKENT MAHALLE MUHTARI DİKİCİ “ ÖZLEM BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Söke’de depremzedelerin toplanma bölgesinde  vatandaşlara dağıtılan sıcak çorba için Çerçioğlu ile telefon görüşmesi yapan Yenikent Mahalle Muhtarı Mehmet Dikici “ Allah Özlem başkanımızdan razı olsun. Böyle bir günde yanımızda yer aldı. Almaması zaten düşünülmezdi. Telefon ile görüştüm. Tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerini iletti” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.