ÇERÇİOĞLU SÖZ VERDİ Mİ YAPAR

ÇERÇİOĞLU SÖZ VERDİ Mİ YAPAR

VERDİĞİ SÖZLERİ YERİNE GETİRİYOR VE YENİKENT YENİ CADDESİNE KAVUŞUYOR

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke halkına verdiği sözleri birer birer yerine getiriyor.

"Söke’de asfaltlanmadık yol kalmayacak" diyen Başkan Çerçioğlu’nun talimatıyla Söke İlçesi Yenikent Mahallesi’nde sıfırdan açılan Faik Kocagöz Caddesi’nde zemin güçlendirme çalışmalarının ardından kaldırım çalışması ve asfaltlama yapılarak Söke halkının hizmetine sunulacak.

Söke’yi ziyareti sırasında 2018'in Söke’nin yılı olacağını söyleyen Topuklu Efe, bu yıl yapılması planlanan projeleri ve halktan gelen talepleri bir bir hayata geçiriyor.

Bu çalışmalardan biri de Yenikent Mahallesi’nde trafiği rahatlatacak olan Faik Kocagöz Caddesi sıfırdan açıldı. Bu yolun açılmasından dolayı Yenikent Mahallesi sakinleri olarak çok mutlu olduklarını belirten Muhtar Mehmet Dikici, “Burası yaklaşık 4-5 bin aracın kullandığı bir yol. Faik Kocagöz Caddesi’nin açılması demek, mahallemizin trafiğini rahatlatmak demek. Bu hizmet bizim için çok iyi oldu. Bu yol sadece mahalle sakinlerimiz tarafından değil; Söke halkının geneli tarafından kullanılmatıdır. Mahalle sakinlerimiz adına Belediye Başkanımız Çerçioğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinden ne talep ediyorsak yapılıyor. Yapılmayan bir şeyimiz kalmadı.” dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Akkentli, “Faik Kocagöz Caddesi önemli bir cadde. Söke'nin Fehime-Faik Kocagöz Devlet Hastanesinin bağlantısını sağlayacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla Söke'nin merkezindeki yolları asfaltlamaya devam ediyoruz. Şu anda zemin güçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Bu yolu iş makinalarıyla sıfırdan açtık ve daha önce kullanılmıyordu. Sadece üst bölüm kullanılıyordu. İmar planında üst bölüm yol olarak geçmiyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri olarak düzenleme çalışmaları yapıyor. Yolumuzu kısa zamanda sıcak asfalta kavuşturmak istiyoruz. Burada vatandaşlarımızın önemli yatırımları oldu. Hareketlenen bir bölge. Kaldırım çalışmasının ardından bir an önce sıcak asfaltını dökerek, yolumuzu açmak istiyoruz. Albayrak ve Muradiye caddelerinden sonra bu caddeyi sıfırdan yapmak gerçekten çok iyi oldu. Hani derler ya 'ya yeni yol bulacaksın ya yeni yol açacaksın'. Sayın başkanımız Söke’ye yeni bir yol kazandırdı. Sökeliler adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

haber-foto-02-004.jpghaber-foto-03-002.jpghaber-foto-04-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.