ÇERÇİOĞLU VE GÜNEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

ÇERÇİOĞLU VE GÜNEL'E TEŞEKKÜR ETTİ

GÜZELÇAMLI MAHALLESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Gerçek Gazetesi

İl genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kuşadası'nın tatil beldelerinden Güzelçamlı'da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle muhtarı Remzi Atıcı yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını belirtti.

Liman Caddesi'nde parke çalışmasının sürdüğünü belirten Güzelçamlı Mahallesi Muhtarı Remzi Atıcı "Güzelçamlı'da her şey çok güzel gidiyor. Liman Caddesi'nin yapılması talimatını yakın zamanda yaptığımız bir toplantı sonrasında Özlem Başkanımız bizzat verdi. Bir an önce bitirilmesi için de Büyükşehir Belediyesi ekipleri sıcak demeden, gece demeden sürekli çalışıyor. Hava sıcaklığı 50 dereceyi buluyor ama ekipler bir an bitirilmesi için çalışmaya devam ediyor" dedi.  

Yapılan çalışmalardan çok mutlu olduklarının altını çizen Atıcı "Şu anda yollarımız yıkanıyor, ilaçlanıyor, dezenfekte ediliyor; maskelerimiz vatandaşlarımıza ve esnafımıza dağıtılıyor. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel'e ve başkanımız Özlem Çerçioğlu'na Güzelçamlı'ya yapılan hizmetlerden dolayı mahallem adına çok teşekkür ederim. Her iki belediyede de sorumlulara tek telefonla ulaşabiliyoruz ve isteklerimiz anında yerine getiriliyor" ifadelerini kullandı.

güzelçamli-liman-caddesi-(4).jpggüzelçamli-liman-caddesi-(1).jpggüzelçamli-liman-caddesi-(3).jpggüzelçamli-liman-caddesi-(5)-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.