Çerçioğlu'ndan Ayşe Teyze'nin 60 yıllık çilesine köklü çözüm

Çerçioğlu'ndan Ayşe Teyze'nin 60 yıllık çilesine köklü çözüm

Çerçioğlu'ndan Ayşe Teyze'nin 60 yıllık çilesine köklü çözüm

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun en hassas konu olarak nitelendirdiği içme suyu hususunda sağlıklı, sorunsuz ve kaliteli içme suyu, alt yapı çalışmaları arasında başı çekiyor. ASKİ Genel Müdürlüğü bu çalışmalar çerçevesinde Koçarlı’nın Tekeli Mahallesi’nde büyük bir çalışmaya imza attı.
70 YAŞINDAKİ AYŞE TEYZE ARTIK SU TAŞIMAYACAK
Koçarlı’nın Tekeli mahallesinde taşıma su çilesi çeken 70 yaşındaki Ayşe Türkkan’ın imdadına ASKİ kayıtsız kalmadı. Hayvanlar aracılığı ile çeşmeden su taşıyarak ihtiyacını karşılayan Ayşe Teyze’nin yardım talebi üzerine vakit kaybetmeden çalışma başlatan ASKİ Genel Müdürlüğü sorunu kökten çözdü. Yüksekte yer aldığı için mevcut içme suyu şebekesinden yararlanamadığını ifade eden Ayşe Teyze’ye hidrofor temin eden ASKİ, içme suyu deposundan meskene 500 metrelik içme suyu hattı çekti. Çalışma neticesinde 60 yıllık taşıma su çilesi sona erdi.
“ALLAH ÇERÇİOĞLU’NU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”
Ayşe Türkkan, yaptığı açıklama; “70 yaşındayım bu 60 yıllık bir dertti, çileydi. Taşıma su ile tüm ihtiyaçlarımızı gideriyorduk. Yağmuru var, çamuru var, yazı var kışı var. Allah biliyor ya bir insan ömrü müddetince büyük sorun yaşadık. Ama Özlem Çerçioğlu imdadımıza yetişti. Kendisine başvurduk, hemen sorunumuzun çözülmesi için talimat vermiş, sağ olsun. Allah onu korusun, başımızdan eksik etmesin” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.