Çerçioğlu’ndan öğrencilere sinema hediyesi

Çerçioğlu’ndan öğrencilere sinema hediyesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde öğrencilere hediye olarak sinema etkinliği gerçekleştirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sinema hediyesi ile çok mutlu olan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi öğrencileri yıl boyu yaşadıkları ders stresini atarak moral depoladılar. Aydın ve Nazilli’de toplam 450 öğrenci Çerçioğlu’nun hediyesi ile sinema izlemenin keyfini yaşadı.


 

Gençlik Merkezi öğrencilerden Oğuzhan Tok ve Gizem Arasa, kendilerine verilen sinema hediyesi için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Böyle bir etkinliği duyduğumuz zaman arkadaşlarımla birlikte çok mutlu olduk. Bize yarıyıl tatili hediyesi olduğunu duyunca da çok sevindik, heyecanlandık. Derslerden yaşadığımız stresi bir anlamda atmış olduk. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın hizmetlerinden zaten memnunuz, ayrıca gençlere verdiği önem nedeniyle de çok mutlu ve gururluyuz. İyi ki gençlere değer veren bir başkanımız var” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.


 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde eğitim almanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirten öğrenci Fatime Kırdal ise, “Ben ve tüm öğrenci arkadaşlarım Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde verilen eğitimden ve yapılan sosyal aktivitelerden çok memnunuz. Gençlere ve eğitime değer verilmesi bizim geleceğimiz için çok önemli bir unsur. Aydın’ın Topuklu Efesi Özlem Başkanımızın yarıyıl hediyesi nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Bize unutamayacağımız bir hediye verdi. Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Vural Tüzen, şube müdürümüz Utku Güngör ve tüm eğitmenlerimiz hiçbir etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmıyor. Bu güzel gün için emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 

“Gençlerimizin her zaman yanındayım”

 

Gençlerimize en iyi fırsatları tanımaktan ve gelişimlerine destek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Çok çalışarak başarılı bir dönem geçiren gençlerimizin yarıyıl tatilinde biraz olsun eğlendirebilmek amacıyla sinema etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamaya çalışırken onların boş vakitlerini de en iyi şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayım, olmaya da devam edeceğim. Öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.