ÇERÇİOĞLU’NDAN SİYASİ NEZAKET

ÇERÇİOĞLU’NDAN SİYASİ NEZAKET

ADÜ Akademik Yılı Açılış Töreni öncesinde, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski Başbakan, TBMM eski başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında yer aldı. Yıldırım, Çerçioğlu ile de tokalaşarak Ye

Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) 2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni, eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleşti. Tören öncesi Binali Yıldırım’ı karşılayan isimler arasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da yer aldı. Binali Yıldırım, Çerçioğlu ile de tokalaşarak Yerel Seçimlerde gösterdiği başarı nedeniyle tebrik etti.

adu2.jpg 
Kendisine iletilen davet üzerine ADÜ’nün akademik yıl açılış törenine katılan Çerçioğlu, eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ‘ı da karşılayan isimler arasında yer aldı.

adu3.jpg

Yıldırım, ADÜ Yerleşkesi’nde bir araya geldiği Çerçioğlu ile toka etmesinin ardından halini hatrını sorup Yerel Seçimler’de gösterdiği başarı nedeniyle de tebrik etti.

adu5.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı seçimlerini kaybetmesine rağmen, ev sahibi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu'nu tebrik ederek başarılar dileyen Yıldırım’ın nezaketi ve tavrı, karşılamada hazır bulunanların da takdirini topladı. Çerçioğlu bu ince yaklaşımı ve tavrı nedeniyle Yıldırım’a ‘Çok Naziksiniz’ diyerek teşekkür etti.

adu4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.