ÇERÇİOĞLU’NDAN SÖKE'YE 3 ÖNEMLİ PROJE

ÇERÇİOĞLU’NDAN SÖKE'YE 3 ÖNEMLİ PROJE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Söke’ye otopark yapacağını ve yerinin tam anlamıyla trafiğin en işlek olduğu yer olması konusunda önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Çerçioğlu, sözleriyle Zirai Donatım depolarını Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’den talep etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP heyetiyle Söke’yi ziyaret etti. Ziyarette CHP PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP YDK Üyesi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başta olmak üzere CHP İl Başkanı Ali Çankır, İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan, İYİ Parti İlçe Başkanı Çağlar Çelikez, Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ve belediye meclis üyeleri ile partililer de bulundu.


Espirili, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarete Söke’nin en önemli üç soruna çare olacaklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; 1. Zirai Donatım Depolarının olduğu Yere Katlı Otopark, 2. Çarşamba pazarına otopark, 3. olarak da Otogar (İşletme Söke Belediyesine Verilecektir) sözünü verdi. Bunları yerinin tahsis edilmesi halende çalışmaların hemen başlayacağını bildirdi.

ÇERÇİOĞLU: SÖKE HALKINA FEDA OLSUN 
Çerçioğlu basın mensuplarının maliyeti ile ilgili soruya ise “ Parası önemli değil, Söke halkına feda olsun Kaç paraysa, kaç para. Bu iş yapılacak…” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.