ÇERÇİOĞLU’NUN AÇTIĞI PAZAR YERİNİ  AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI TEKRAR AÇTI

ÇERÇİOĞLU’NUN AÇTIĞI PAZAR YERİNİ AKP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI TEKRAR AÇTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Koçarlı/Çakırbeyli’de 2016 yılında hizmete giren Köy Pazarı’nın şimdi de AK Partili Belediye Başkanı tarafından tekrar açılışının yapılması güldürdü.

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'nun açılışını yaptığı organik ürünlerin satıldığı pazar, pandemi nedeniyle bir süredir hizmet vermiyordu. Coronavirüs nedeniyle bir çok pazar yerinde olduğu gibi, Koçarlı’da da halk sağlığı göz önünde bulundurularak geçici olarak pazarın faaliyetine son verilmişti. 

ÇAKIRBEYLİ’DE NEDİM KAPLAN TİYATROSU  YAŞANDI
Açılışı daha önce Başkan Özlem Çerçioğlu tarafından halkın büyük katılımıyla gerçekleşen Çakırbeyli Pazarı’nın ikinci kez açılması vatandaşların tepkisini çekti. Ak partili hiç kimsenin katılmadığı Tiyatro gibi olayda vatandaşlar Nedim Kaplan’a sert tepki gösterdi. 

ÖNCE BELEDİYE BİNASI YAPSIN
Türkiye’nin hiç bir yerinde böyle ciddiyetsiz bir durum görülmediğini belirten Koçarlı halkı; “Açılışı yapılmış pazarı ikinci kez açmak ancak Başkan Kaplan’ın aklına gelebilirdi.Nedim Kaplan dört yıldır faaliyetteki pazar yerinin açılışını yapacağına söz verdiği belediye binası yapsın. Belediyenin kendine ait hizmet binası yok. Herkes diye dalga geçiyor.  Pazar yerinin ikinci kez açılışı ciddiyetten uzak bir yaklaşım olduğu için Büyükşehir Belediyesi Yönetimine bilgi verilmemiş. Bu nedenle açılışa kimse ilgi göstermedi. Yılın Tiyatrosu"dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.