ÇERÇİOĞLU'NUN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

ÇERÇİOĞLU'NUN DUYARLILIĞINA TEŞEKKÜR

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Gerçek Gazetesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi artan sıcaklarla birlikte susuz kalan ve sıcaklardan bunalan sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi personelinden sokak hayvanlarına şefkatli yaklaşmalarını isteyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bu isteğine çalışanlar da kayıtsız kalmıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı bünyesinde görevli hayvansever Deniz Bural da, diğer büyükşehir personelleri gibi, çalıştığı Aydın Kent Meydanı'ndaki sokak hayvanlarına sahip çıkıyor.

3 yıldır Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Bural, sıcak havalardan bunalan ve su ihtiyacı olan sokak hayvanlarına kol kanat gerip her gün düzenli olarak onlara su ve mama veriyor.

Vatandaşlardan da sokak hayvanlarına aynı duyarlılığı göstermeleriniisteyen hayvansever Büyükşehir Belediyesi çalışanı Bural, "Başkanımız Özlem Çerçioğlu her fırsatta sokak hayvanlarına şefkatle yaklaşmamızı istiyor. Ayrıca biz hayvanseverlerden de desteğini eksik etmiyor. Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı olanaklarla sokak hayvanlarının bakımlarını yapıp karınlarını doyuruyoruz. Başkanımıza sokak hayvanlarına duyarlılığından dolayı bir hayvansever olarak çok teşekkür ederim" diye konuşuyor.

bld_1181-001.jpgbld_1181.jpgbld_1166.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.