Çevreci okula destek

Çevreci okula destek

Çevreci okula destek

Gerçek Gazetesi
Çevre Orman Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Uygulamalı Çevre Eğitim Projesi” kapsamında Aydın'ın Didim ‹lçesi'ni temsil edecek olan öğrenciler belirlendi. Projede ilçeyi temsil edecek olan ve aynı projede geçtiğimiz yıllarda birincilik kazanan Didim Anaokulu öğrencileri Didim Belediyesi tarafından desteklenecek.
Öğrencilere çevre temizliği, bilinci ve ağaç dikimi alışkanlığının kazandırılması amacıyla başlatılan projede kendilerini destekleyecek olan Belediye Başkanı Mümin Kamacı'yı makamında ziyaret eden minik öğrenciler, Didim Anaokul Müdürü Belgin Oğan ve sınıf Öğretmen Berrin Muslu eşliğinde proje çalışmalarının raporunu sundular. Ziyarette Başkan Kamacı'ya bir fidan hediye eden öğrenciler, desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiler.
Proje kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Belgin Oğan, bu yıl ilk kez proje temsilcisi olarak ilk kez görev aldıklarını söyledi. Amaçlarının çevre bilinci oluşmuş nesillerin yetiştirilmesi olduğunu belirten Oğan, “Yapacağımız çalışmaları ay ay olarak raporlandırdık ve başkanımıza sunduk. Proje kapsamında yapacağımız çalışmaların içerisinde Altınkum Sahili'nde yapılacak olan çevre temizlik çalışması ve ağaçlandırma çalışmaları da var. Aydın ili içerisinde yarışmaya katılan okullar arasında Didim'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz" dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.