CEYLAN: “TAM BİR ÖRGÜT DİSİPLİNİ İLE HAREKET EDİYORUZ”

CEYLAN: “TAM BİR ÖRGÜT DİSİPLİNİ İLE HAREKET EDİYORUZ”

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Arif Ceylan, CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan ve ekibi ile birlikte çok önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, bu çalışmaların meclis kararlarına da olumlu etkisi olduğunu belirtti.

 Ceylan, " CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan genç ve dinamik bir Başkanımız. Kararlarımızda çok önemli katkıları oluyor"dedi. 


Söke Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısı öncesi CHP Söke İlçe Başkanı li Kemal Özcan, Söke Belediyesi'nin atıl durumda bulunan gayri menkullerinin satışı ile ilgili hazırlanan satış listesinde değişiklikler yaparak Meclis üyeleri ve Başkan Tuncel ile görüşerek meclisten olumlu karar çıkmasını sağladı.
Başkan Özcan'a övgüler yağdıran CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Arif Ceylan,  Söke Belediye Meclisi'nde tam bir örgüt disiplini ile hareket ettiklerini belirtti.Ceylan," CHP Söke İlçe Başkanımız Ali Kemal Özcan genç ve dinamik bir Başkanımız. Çok önemli katkıları oluyor kararlarımızda. Meclis üyeleri olarak CHP ilçe örgütümüzün dışında bir şey yapmamız mümkün değildir. Bugün tam bir örgüt disiplini ile meclisimizi tamamladık. CHP demek birlik demektir umut demektir. Bizler Söke’nin geleceği için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hem Meclis üyelerimiz hemde ilçe örgütümüz olarak. Ülkemiz çok ciddi ekonomik sıkıntının içinden geçiyor vatandaş kan ağlıyor karnını doyuramıyor ki kurumlara olan borçlarını ödesinler. Önce ekmek önce karnını doyurma geliyor sonra borç ödeme dolayısıyla yaşanan kriz vatandaş haliyle belediyeleri etkiliyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.