CEYLAN: YENİ YÖNETİM DE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAK

CEYLAN: YENİ YÖNETİM DE GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAK

Isparta’da 10 Temmuz'da yapılan genel kurulda EGAFED YİK Başkanı seçilen Efkan Ceylan üyelere hitaben yaptığı konuşmasında "Uzun yıllar boyunca gerek EGAFED’de gerekse TÜGİK’te sizlerle birlikte önemli işlere, önemli başarılara imza attık.” dedi.

İş adamı Efkan Ceylan EGAFED Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak seçildi. Kuşadası,Uşak, Isparta, Kütahya, Konya, Marmaris, Eğirdir  ve Yalvaç federasyon çatısı altında yer alıyor.10 Temmuz’da Isparta’da yapılan genel kurulda Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı’na seçilen Ceylan yaptığı konuşmada, “Ege Akdeniz İş İnsanları Federasyonu Genel Kurulunda sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duymaktayım. Sözlerimin başında hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Uzun yıllar boyunca gerek EGAFED’de gerekse TÜGİK’te sizlerle birlikte önemli işlere, önemli başarılara imza attık. TÜGİK ve EGAFED gibi son derece başarılı ve etkin sivil toplum kuruluşlarında görev almaktan her zaman onur duydum. Her iki kuruluşumuzda da üstlendiğim görevlerimde; öncelikli olarak iş dünyamızın ve iş insanlarımızın sorunlarına, taleplerine ve çözüm önerilerine odaklandım.” dedi.

egafed-yeni-baskani-a-sezer-gok-oldu-44405-4818311343.jpg

Ceylan, “EGAFED kurulduğu günden bugüne istikrarlı bir biçimde çalışmalarına devam etmekte, sorumluluklarını yerine getirmektedir. Her alanda olduğu gibi iş dünyasında da istikrar başarının en önemli anahtarıdır. Bu anlamda EGAFED, geçen yıllar içinde yönetimler değişse de başarılı biçimde yoluna devam etmiştir. Bundan sonra da hiç şüphesiz fark yaratarak çalışmalarına devam edecektir. Tüm dünya ile birlikte bizim de içinden geçmekte olduğumuz ağır pandemi süreci, hepimizi derinden ve olumsuz etkiledi. Bugüne kadar yaklaşık 50 bin vatandaşımızı kaybettik. Hepimizin yakınları, akrabaları, arkadaşları ve meslektaşlarımız; pandeminin yarattığı olumsuzluklardan fazlasıyla etkilendi. Bu süreçte toplumsal ve ekonomik olarak da ağır yaralar aldık. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz önemli kayıplar yaşadılar. Ülkemizin genel ekonomi göstergeleri; pandeminin de etkisiyle önemli oranda geriye gitti. İhracatta, üretimde ve istihdamda bedeller ödedik. Benim tüm dileğim; bu salgının bir an önce son bulması ve her alanda yeniden normale dönmemizdir.” ifadelerini kullandı.

“Her fırsatta belirttiğim gibi; EGAFED her şeyden önce bir sivil toplum ve dayanışma kuruluşudur. Bölgemizin önde gelen genç iş insanlarının bir araya gelmeleri, dayanışma içinde hareket etmeleri, problemlerini özgür bir biçimde tartışmaları ve çözüm odaklı bir çalışma anlayışıyla hareket etmeleri gerekmektedir.” diye konuşan işadamı Efkan Ceylan sözlerine şöyle devam etti:

“Biz bugüne kadar TÜGİK ve EGAFED çatısı altında bunu başardık. Bundan sonra da EGAFED’in yeni yönetiminin de aynı başarıyı göstereceğine yürekten inanıyorum. Bölgemize, şehirlerimize, ilçelerimize, vatandaşlarımıza ve ülkemize karşı görevlerimiz ve sorumluluklarımızın her zaman farkında olmaya devam edeceğiz. TÜGİK ve EGAFED’e emek vermiş, her iki kuruluşumuzda da görev almış olmaktan büyük bir onur duyan kardeşiniz olarak; hepinize sonsuz başarılar diliyorum. Genel Kurulumuzun, iş dünyamıza, ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.