Ceylanlar Kuyumculuk, şube zincirini genişletiyor

Ceylanlar Kuyumculuk, şube zincirini genişletiyor

Ceylanlar Kuyumculuk, şube zincirini genişletiyor


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Kuyumculuk sektöründe 52 yıldır faaliyet gösteren Ceylanlar Kuyumculuk, 5'inci Şubesi'ni Didim"de açarak şube zincirlerine bir yenisini daha ekledi.
Ceylan Grup bünyesindeki kuyumculuk zincirinin yeni halkası olan Ceylanlar Kuyumculuk Didim şubesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde gerçekleşen bir törenle hizmete girdi.
5. Şubesi ile şube ağını genişleten Ceylanlar Kuyumculuk firmasının Didim'deki şube açılışına, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Aydın KOSGEB Müdürü Turgut Gözen, Söke eski Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Ceylan Grup ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan Ceylan Grup Onursal Başkanı Niyettin Ceylan, faaliyet alanlarının sadece kuyumculukla sınırlı olmadığının altını çizerek, “Kuyumculuk, beyaz eşya, halı mobilya, madencilik ve sigorta alanlarında çalışıyoruz. Söke"de 2, Kuşadası ve Bağarası"nda birer tane daha kuyumculuk şubemiz var. 5'inci Şubemizi de Didim"e açtık” dedi.
"AYAKTA KALMAMIZI
DÜRÜSTLÜĞÜMÜZE
BORÇLUYUZ"
Kuyumculuk sektöründe Aydın"ın yerel markası olarak öncü bir firma olduklarını vurgulayan Ceylan Grup Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ceylan ise, “Babamız Niyettin Ceylan"ın 1952"de başladığı mesleği yarım asırdan daha fazla zamandır geliştirerek sürdürüyoruz. Bunca yıl ayakta kalmanın en önemli nedeni de dürüstlüktür. Bizim işimiz de bunu gerektirir. 52 yıllık tecrübemizi ve bize bu tecrübeyi sağlayan tüm olumlu yanlarımızla Didim halkına hizmet etmeye hazırız” dedi.
Açtıkları 5. Şubelerinin Didim için de önemli bir kazanım olduğunu belirten Ceylan, “Didim, açtığımız 5. şube ile kuyumculuk sektöründe kalite, hizmet, farklı tasarımlı sıra dışı ürünler seçeneği kazanmış oldu” diye konuştu.
“SEVİNDİRİCİ
BİR GELİŞME”
Açılışta konuşan ve Didim"e bu tür yatırımların gelmesinin sevindirici bir gelişme olduğunu kaydeden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “İlçemizi bu tip yatırımlara hazır hale getirebilmemizin ne denli önemli olduğunu ortadadır. Yerel yönetim olarak bizlere düşen görevler var ve esnafımıza düşen görevler var. Burada en ağır görev aslında vatandaşımıza düşüyor. Açılan yere göre gelip alışveriş etmek, bütçe istiyor. İlçemize bu yatırımı yapan Ceylan Grup'a tüm içtenliğimle teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmaların ardından 52 yıllık tecrübesi ile Didim"e 5'nci şubesini açarak şube ağına bir yenisi daha ekleyen Ceylanlar Kuyumculuk Didim Şubesi"nin açılış kurdelesi protokol üyelerince kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.