CHP AYDIN İL BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYUNA DUYURU

CHP AYDIN İL BAŞKANLIĞINDAN KAMUOYUNA DUYURU

CHP Aydın il başkanlığı yazılı bir kamuoyu duyurusu yayınladı. Duyuruda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na yapılan karalama kampanyasına yer verildi.

CHP Aydın il başkanlığı yazılı bir kamuoyu duyurusu şöyle:

***

KAMUYOUNA

Bugün Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'un; Aydın Büyükşehir Belediyemize yönelik yaptığı açıklama iftira ve yalan içermektedir.

Kamu anlayışından uzak, partizan bir tavır ile algı siyasetini huy edinmiş bu zihniyetin amacı yıllardır gıpta ile baktıkları ve sosyal belediyecilik anlayışı ile halk ile bir olmuş Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu'nu ustalaştıkları iftira sanatı ile yıpratmayı hayal etmektir. Bu çaba beyhudedir, bu çaba çaresiz kalan bazı kişi ve kişilerin alışkanlıklarından başka bir şey değildir.

Montaj siyasetinin uzantıları dün olduğu gibi bugün ve yarın da bilmelidir ki; bugün ortaya konan senaryonun figüranlarına asla pabuç bırakmayız.

Sn. Erol'un yapmış olduğu açıklamayı bir an önce düzeltmesini ya da danışmanım yaptı gibi sahte söylemler ile açıklama yapmasını temenni ediyor, aksi takdirde hukuki olarak gereken başvurularımızı ivedilikle yapacağımızı bildirmek istiyoruz.

Saygılarımızla.

CHP AYDIN İL BAŞKANLIĞI

***

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.