CHP Aydın İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

CHP Aydın İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

CHP Aydın İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Danışma Kurulu toplantısı Yapıldı.
Şükran Güngör Tiyatro Salonunda yapılan toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Süleyman Bülbül, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci, CHP’li Aydın Belediye Başkanları ve CHP il teşkilat üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan CHP Aydın İl Başkanı Bayram İnci,”Şuanda bizler bir aile toplantısı yapma için bir araya geldik. Tavsiyelerimizi, fikirlerimizi burada dile getireceğiz. Burada ne konuşursak konuşalım Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir davranış içerisinde olalım. Aşılması gereken bir takım sorunları birlikte aşacağız ve eksiklerimizi gidereceğiz. Birbirimize partimize sahip çıkalım. Birlikte kenetlenirsek, tek vücut olursak bu güçle azimle iktidara geleceğimize inanıyorum. Buradaki konuşmalar çalışmalarımıza iktidar yolunda ilerlememize ışık tutacaktır. Güçlü bir devlet, güçlü bir demokrasi için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yenikapı mitinginde anlattığı 12 maddelik manifestoyu herkese anlatalım. Biz bu ülkenin kurucu partisiyiz. Sonuna kadar mücadele edecek ve kazanacağız. Yapmamız gereken tek şey el ele, omuz omuza vererek daha çok çalışmaktır” dedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise katılımlardan dolayı herkese teşekkür ederek,”Danışama kurulları örgütümüzün siyaset yapma sürecini değerlendirdikleri toplantılardır. Danışma kurulları örgütlerimizin bölgelerinde gelecek hedeflerini tartıştıkları ve iç muhasebelerini yaptıkları toplantılardır. Danışma kurullarından sonra yarından itibaren Aydın ve Türkiye’ye ilgili Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı kurmak üzere neler yapacağımızı daha netleşmiş olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.