CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ BÜLENT TEZCAN GÖREVİNDEN ALINAN OKUL MÜDÜRÜNE DESTEK ÇIKTI

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ BÜLENT TEZCAN GÖREVİNDEN ALINAN OKUL MÜDÜRÜNE DESTEK ÇIKTI

Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü iken 2015 yılında sosyal medya hesabından Suruç Katliamını kınayan paylaşımı nedeniyle görevinden alınan Gürbüz Kamiloğlu'na okul velilerinden sonra bir destek de Bülent Tezcan'dan geldi.

 Konuyu meclise taşıyan Milletvekili Tezcan, yaptığı konuşmasında " Suruç'ta katliam olmadı mı, gencecik evlatlarımız öldürülmedi mi?Bu katliamı kınamak suç mu?Katliamları kınayanları soruşturacağınız kadar katliamı yapanları soruşturacak vicdan kırıntınız yok mu?"dedi.

Söke Behiye Hanım Ortaokulu Müdürü Gürbüz Kamiloğlu, 2015 yılında kendi sosyal medya hesabından Suruç Katliamını kınayan bir paylaşımda bulundu. Paylaşımın ardından hakkında soruşturma açılan okul müdürü soruşturmanın tamamlanmasının ardından görevinden alındı.

Öğrencileri ve okul velileri tarafından çok sevilen Kamiloğlu'na okul velileri destek çıkarak en kısa sürede görevine iade edilmesini istedi.

OKUL MÜDÜRÜ KAMİLOĞLU'NA BİR DESTEK DE CHP'Lİ VEKİL TEZCAN'DAN GELDİ
Söke Behiye Hanım Ortaokulu Velilerinin açıklamasının ardından Müdür Gürbüz Kamiloğlu'na bir destek de CHP Aydın Milletvekili ve PM Üyesi Bülent Tezcan'dan geldi. Tezcan, yaşanan olayı meclise taşıdı. Mecliste bir konuşma yapan Tezcan," Suruç'ta katliam olmadı mı, gencecik evlatlarımız öldürülmedi mi? Bu katliamı kınamak suç mu?Katliamları kınayanları soruşturacağınız kadar katliamı yapanları soruşturacak vicdan kırıntınız yok mu?" dedi.


CHP'li vekil konuşmasında ayrıca şu ifadelere yer verdi: " Söke'de 2015 yılında Suruç katliamını sosyal medya sayfasında kınadı diye okul müdürüne soruşturma açtılar ve okul müdürü Gürbüz Kamiloğlu'nu başka okula sürgün ettiler. Soruyorum size Suruç'ta katliam olmadı mı? Gencecik evlatlarımız katledilmedi mi? Bu katliamı kınamak bir okul müdürüne ki gerçi o hesap ona mı ait belli bile değil. Buna rağmen kınamak suç mu? Katliamları kınayanları soruşturacağınız kadar katliamı yapanları soruşturacak vicdan kırıntısı, zerresi vicdanınızda yok mu ? ".

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.