CHP EFELER İLÇE BAŞKANI İNCİ:c

CHP EFELER İLÇE BAŞKANI İNCİ:c

CHP EFELER İLÇE BAŞKANI İNCİ:Başkan Çerçioğlu, Aydın aşığı olarak hangi Partiden olursa olsun, tüm Aydın Halkımıza hizmetlerine devam edecektir.


Gerçek Gazetesi
CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci, Başbakan Erdoğan ve Başkan Çerçioğlu arasında geçen görüşme sonrasında yapılan yorumlara cevap verdi.
Bayram İnci açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Son günlerde Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu"nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın kentimize yapacağı miting nedeniyle ziyareti esnasında, kısa bir görüşmede bulunması, Aydın basınında, değişik yorumlara neden olmuştur.
Bilindiği gibi; Büyük Şehir Belediye Başkanımız Partimizden iki dönem Milletvekili seçilmiş, daha sonra 2009 yılında seçildiği Aydın Belediye Başkanlığı süresince Aydın ilimize yaptığı başarılı çalışmalar ile kendisini, Aydın Halkına ve Cumhuriyet Halk Partisi Örgütüne kanıtlamış bir Başkandır. Bu hizmetlerinin karşılığını; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu"nun iki yıl önceden Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklaması ve Aydın Halkının 30 Mart Yerel Seçimlerinde büyük bir çoğunlukla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle almıştır.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu çalışmalarıyla sadece Aydın yerelinde değil, Türkiye genelinde de tanınan bilinen ve takdir edilen bir Başkandır.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile kısa süren görüşmesinde; “Aydın İlinin sorunları ile AKP Aydın Milletvekilleri ilgilenmedikleri için” kendisi Aydın ilinin sorunlarını iletme gereği duymuştur. Çünkü Kendisi Büyük Şehir olarak Aydın ilinin ve Aydın Halkının sevdalısı olmanın sorumluluğunu yerine getirmiştir.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisinin Altı Ok ilkelerine gönülden bağlı ve yaptığı hizmetlerle bunu gösteren, Kuvay-ı Miliyecilerin torunu olan Çağdaş, Aydın bir Cumhuriyet Kadını ve Aydınımızın Topuklu Efesi"dir.
Bu çalışkanlığı, ilkeli ve dik duruşuyla zaman zaman diğer Partilerin ilgisini çekmiş “Kendilerine mensup olma hayallerini“ kurmalarına neden olmuştur.
Bilinmelidir ki böyle bir hayalin gerçekleşmesi hiçbir zaman söz konusu olmayacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu diğer adıyla Topuklu Efemiz, Atatürk İlke ve Devrimleri ışığında, Cumhuriyet Halk Partisi ilkeleri doğrultusunda; bir Aydın aşığı olarak hangi Partiden olursa olsun, tüm Aydın Halkımıza hizmetlerine devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.