CHP Efeler'de Bayram İnci güven tazeledi

CHP Efeler'de Bayram İnci güven tazeledi

CHP Efeler'de Bayram İnci güven tazeledi

Aydın’da CHP Efeler ilçe başkanlık ve teşkilatı seçimleri için yapılan kongrede Bayram İnci yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Onur İnler ile Bayram İnci’nin başkanlık için yarıştığı kongrede Onur İnler 198 oy alırken 200 oy alan bayram İnci 2 oyla başkan seçildi.
Efeler ilçesi Şükran Güngör Sahnesi’’nde gerçekleştirilen Efeler İlçe Başkanlığı Kongresi’ne CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Hüseyin Yıldız, CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan ile parti delegeleri katıldı.
Yapılan seçim sonucu 200 oyla Bayram İnci güven tazelerken, diğer aday Onur İnler 198 oyda kaldı.
BAŞKAN BAYRAM İNCİ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
Bayram İnci başkanlığı’ndaki yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: Nurhayat Yılmazer (Emekli Ziraat Mühendisi), Nevzat Arslan (Emekli Memur), İpek Çelebi (Öğretmen), Bülent Salih Doğan (Siyaset Bilimcisi), Hümeyra Durdu (Doktor), Mehmet Salih Ünaldı (Avukat), Ayşe Kerimoğlu (İşletme Mezunu), Atilla Kemerci (Esnaf), Selim Gülgün (Emekli Vet. Tek.), Şule Çırakoğlu (Esnaf), Sadullah Deliktaş (Tedaş Emeklisi), Şenay Atile (İletişim Uzmanı), Cavit Aracı (Emekli-Eski Muhtar), Özcan Kaman (Esnaf), Mehmet Zeybek (Emekli Tekniker), Mehmet Işık (İnşaat Taah. Hiz.)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.