CHP GENEL MERKEZİ'NDEN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

CHP GENEL MERKEZİ'NDEN ÇERÇİOĞLU'NA ZİYARET

Seyit Torun, Ahmet Akın ve Okan Gaytancıoğlu, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı başkan Çerçioğlu'nu tebrik etti.

Gerçek Gazetesi

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu ile beraberlerindeki heyet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Heyete, Aydın Büyükşehir Belediyesi Hizmet Ağı aracılığıyla sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi verildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uyguladığı Ege Et, sakız koçu dağıtımı, yerel tohum ve Mutaflar çiçekçilik gibi projeleriyle ilgili de bilgilendirilen Seyit Torun, Ahmet Akın ve Okan Gaytancıoğlu, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı başkan Çerçioğlu'nu tebrik etti.

Daha sonra Çine'ye geçen heyet, Ege Et'in Çine'deki et kombinasını gezdi. Başkan Çerçioğlu heyete Ege Et'in Aydın'daki çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bir konuşma yapan Seyit Torun "Özlem Hanım'dan, Aydın'da yaptığı çalışmalar ve başarıyla uygulanan modeli, Türkiye'deki diğer belediyelerde de uygulamak için bilgi aldık. Çok şanslısınız ki Özlem Çerçioğlu gibi çalışkan bir belediye başkanınız var. Çiftçi kaderine terk edildi, ama Aydın'da üreticinin cebi para görüyor. Ürünü değer ediyor. Aydın'daki bu başarı Türkiye'ye örnek olmalı. Aydın üreticisi geleceğinden emin, onlar ürettikçe Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Hanım da onları desteklemeye devam edecektir" diye konuştu.

Başkan Çerçioğlu ise ette uygulanan projeyi sütte de uygulamaya başlayacaklarını belirtirken "Süt tanklarımızı yerleştirdik. Çalışmalarımız devam ediyor. Ette uyguladığımız projeyi sütte de uygulayacağız. Amacımız üreticiye destek, halka hizmet " dedi. 

Çine Kültür Merkezi'ni de gezen heyet, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alıp kursiyerlerle sohbet etti.

Başkan Çerçioğlu, gerçekleştirilen ziyaret için Seyit Torun, Ahmet Akın ve Okan Gaytancıoğlu ve beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.