CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Didim’deydi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Didim’deydi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Didim’deydi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kadın Kolları Genel Sekreteri Ayfer Cömert ile CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir CHP Didim İlçe örgütünü ziyaret etti.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindekileri CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmagil ile ilçe yöneticileri ve partililer karşıladı. Ziyarette ilk konuşan CHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmagil CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Arife Kaçar Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması kapsamında Aydın’da bulunan kadın kolları Genel Başkanını Didim’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, kadın kollarının çok önemli görevler üstlendiğini belirterek “Kadınların partimizde yeri çok önemli; bizlerin lokomotif gücü; bildiğimiz üzere Cumhuriyetimizin 93. yılını kutlayacağız. Bu noktada bizler Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarına ve şehitlerimize minnetle anıyorum.”dedi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ise “Cumhuriyetimizin 93. yılında Didim ilçesinde çelenk koyacağımız için mutluyuz. Göreve geldiğimizden bu yana bu kadar aktif ve çalışkan Genel başkan görmedim. Bize de vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ise 6 aydır Anadolu’yu gezdiğini belirterek “6 aydır geziyoruz. Umuda yolculuk yaptık. Buradaki enerji çok yüksek, gönül isterdi ki bu enerji Anadolu da olsa; kadın olarak orada siyaset zor; biz enerjimizi Anadolu’ya yaymak istiyoruz. CHP adına umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz. Çünkü sizler varsınız. Genel başkanımız ne dedi, ’Benim bu ülkeye can borcum var feda olsun’ dedi. Cumhuriyet kazanımlarından biz kadınlar asla vazgeçmeyeceğiz. 81 ilin katılımlarıyla Aydın’da yaptık. 29 Ekim’de Aydın’a gelmek nasip oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yolumuza devam edeceğiz. Kazanımlarından asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.
Ziyaretin sonunda İlçe Kadın kolları Başkanı Figen Çakmakgil, İl Başkanı Özdemir’e ve Genel Başkan Köse’ye çiçek takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.