CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ı makanında ziyaret etti.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’ye Efeler Belediyesi ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Ayfer Yılmaz Cömert, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve İl Başkanı Bayram İnci de eşlik etti. Efeler Belediyesi’nin çalışmalarını ilgiyle takip ettiğini söyleyen Köse, "Mesut başkanımız kısa zamanda güzel işler başardı. Düşük bütçelerle yapabileceğinin en iyisini yaparak ilçe halkının hem hizmetini aksatmadı hem de ilçenin modernleşmesi çalışmalarını sürdürüyor. Kendilerini çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Genel Başkan Köse ve Başkan Yardımcısı Cömert’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Özakcan, "Partimizin üst kademesinden çalışmalarımız hakkında övgü dolu sözler işitmek bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Belediye olarak gece gündüz vatandaşlarımızın emrinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Herşey Efeler ve Efeler halkı için. Köse ve Cömer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.