CHP PM ÜYESİ ERDOĞAN TOPRAK  SÖKELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

CHP PM ÜYESİ ERDOĞAN TOPRAK SÖKELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili, CHP PM üyesi Erdoğan Toprak, Ada Camping açılışı öncesi CHP Aydın İl Örgütü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ile bir araya gelerek oldukça verimli ve keyifli bir sohbet

CHP Heyeti,  Toprak'a partinin Söke’de daha başarılı olması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine dair sözverdi. Toprak da bu sözleri duymaktan oldukça memnun olduğunu dile getirdi. CHP belediyelere güvendikleri için Söke halkına teşekkür etti ve selamlarını iletti. 

hbricin-(1).jpeg

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili, PM üyesi  Erdoğan Toprak, Kuşadası Ada Camping açılışı öncesinde  Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan, CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Zeynep Can, CHP Aydın İl Disiplin Kurulu Üyesi Arife Çelik ile biraraya geldi. Oldukça samimi ve keyifli geçen sohbette Aydın ve Türkiye gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunulurken, ağırlıklı konu ise bölge siyaseti ve kültürü oldu. Toprak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP belediyelerinin bölgede ki başarısının tartışılmaz olduğunu belirterek yakından takip ettiklerinini altını çizdi.  

hbricin-(2).jpeg
Aydın Büyükşehir Belediyesi  Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli ,CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İstanbul Milletvekili, PM üyesi  Erdoğan Toprak ile sohbet sonrası açıklamalarda bulundu . Akkentli, " İstanbul milletvekilimiz ve parti meclis üyemiz Sayın Erdoğan Toprak ile Kuşadası Ada Camping açılışı öncesinde bir araya geldik. Gayet keyifli geçen sohbette kendisine partiye geri dönmemde ki katkılarından dolayı teşekkür ettim. Söke'mizin kültüründen tarihinden bahsettik. Erdoğan Bey, Özlem Başkanımızın çalışmalarını çok başarılı bulduğunu, CHP nin Aydın'daki başarısından mutluluk duyduğunu söyledi. Söke' deki seçim sonuçlarından dolayı tüm Sökelilere de teşekkürlerini ve selamlarını iletti. Kendisini Söke'ye davet ettik. Kendisi de bizleri en kısa sürede Ankara'ya davet etti. Partimizin  Söke’de daha başarılı olması için elimizden gelen çabayı göstereceğimize dair söz verdik.”

hbricin-(3).jpeg

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Mehmet Zeylan “ Erdoğan bey Aydın’da yapılan çalışmaları yanından takip ettiklerini ve başarılı bulduklarını ifade ettiler. CHP Aydın İl Örgütü olarak başarılarımızı katlamak istiyoruz dedik. Genel Merkez olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dedi

hbricin-(4).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.