CHP seçimleri 5 Ocak’ta

CHP seçimleri 5 Ocak’ta

DELEGE SEÇİMLERİNİ TAMAMLAYAN KUŞADASI CHP İLÇE ÖRGÜTÜ'NDE İLÇE BAŞKANLIĞI VE YÖNETİM KURULU SEÇİMLERİ 5 OCAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Gerçek Gazetesi
Delege seçimlerini tamamlayan Kuşadası CHP İlçe Örgütü'nde yeni ilçe başkanı ile yeni yönetim kurulu üyelerinin belirleneceği seçimlerin 5 Ocak tarihinde yapılacağı açıklandı.
Bu arada, CHP Kuşadası ilçe yönetimi bir açıklaması yaparak delege seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimlerin karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde, CHP'ye yakışır bir bütünlük içinde tamamlandığının vurgulandığı açıklamada, "İlçe kongresiyle, partimizi yerel seçimlerde iktidara taşıyacak kadrolar işbaşına geleceklerdir" denildi.
CHP Kuşadası ilçe örgütünün açıklaması şöyle, "Cumhuriyet Halk Partisi 32. Olağan Kurultay sürecinde örgüt birimlerinin yeniden yapılanmasının ilk adımı olan delege seçimleri tüm Türkiye'de yapılmaktadır. Bu bağlamda 24 Kasım'da başlayan Kuşadası ilçe örgütü mahalle, köy ve belde delegeleri seçimleri tamamlanmıştır. İtiraz sürecinin geçmesinden sonra sonuçlar kesinleşecektir. Seçimlere partililerimiz yoğun ilgi ve katılım göstererek, Cumhuriyet Halk Partisinin dinamik ve iktidarı almaya hazır bir partı olduğunu bir kez daha kanıtlamışlardır. Seçimler sırasında çok sayıda delege adayı, delege için yarışmasına karşın; karşılıklı saygı ve hoşgörü içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır şekilde "tek bir aile" bütünlüğünde seçimleri tamamlanmıştır. Önümüzdeki günlerde ilçe kongremiz tamamlanarak yerel seçimlerde partimizi iktidara taşıyacak kadrolar iş başına geleceklerdir. Seçimlere hazırlık döneminde ve seçimler sürecinde oy kullanan, aday olan ve görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.