CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARINDA REVİZYON

CHP SÖKE GENÇLİK KOLLARINDA REVİZYON

Cumhuriyet Halk Partisi Söke Gençlik Kolları, mevcut Başkan Halil Yıldırım yönetiminde revizyona gitti. Yaptığı açıklamayla kamuoyunu bilgilendiren Yıldırım, partisine destek veren herkese teşekkür etti.

Halil Yıldırım’ın basın açıklaması şu şekilde ; 
Saygı Değer kamuoyu; yeni dinamiklerle güçlü ve birikimli bir gençlik oluşturuyoruz. Daha önce Söke ilçemizde bulunan delegelerimizin takdiri ile göreve gelen bir yönetimimiz vardı.Ancak ilerleyen süreçte yönetimimizi revize etme ihtiyacı oldu.Bu konuda Tasarruf tamamen Chp Aydın İl Yönetim Kurulundadır. Aydın Chp Gençlik Kolları İl yönetim kurulumuz bu konuda gerekli kararları aldı.Yönetimimizi revize etti yeni yol arkadaşlarımızı belirledi. Bugüne kadar yaşanan süreç demokrasi sınırları içinde gerçekleşen hadiselerdir.Bugüne kadar beraber yol yürüdüğümüz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Partimize vermiş oldukları hizmetler için teşekkür ediyorum. Ben her türlü hakkımı helal ediyorum. 21.12.2016 tarihinde Chp Aydın İl Gençlik Kolları Yönetimi tarafından atanan Söke CHP İlçe Gençlik Kollarımız  Halil Yıldırım Başkanlığında ;Gizem Aklentli,Nur Özkırmaz Aylin İşgören,İlkyaz Gölcük,Yaren Eğerci,İmren Cansız,Tuğçe Dalgıç,Mustafa Ufuk,Kenan Çaylar,Deniz Elçi,İlker Yeşil, Alkan Atar, Ali Erol,Barış Candan 'dan oluşmuştur. Örgütümüze hayırlı olsun.Bugün partimiz yola Türkiye’nin Birleştirici Gücü sloganı ile çıkmıştır bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak öncülüğünü İl gençlik kolları ve değerli Başkanı'mız Yılmaz Tilki'nin yapacağı bir birlik oluşturacağız. Bütün gençliğin birbirleriyle yardımlaştığı bir gençlik oluşturup güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisinin geleceğini inşa etmiş olacağız dedi. 
Ülkemizin zor bir dönemden geçtiğini görüyoruz. Devleti kuran bir partinin Gençliği olarak kaygılıyız ama korkmuyoruz.Kimden gelirse gelsin, amacı ne olursa olsun teröre hep birlikte onurla karşı durulması gerekmektedir.
Güçlü olursak, birlikte olursak, teröre karşı dik durursak, terör belasından bu ülkeyi kurtarırız. Gencecik, fidan gibi çocukları babaları toprağa veriyor. Bir babanın çocuğunu toprağa vermesi, hayatının en büyük acısıdır. Bu, acıdan Türkiye'yi kurtarmak lazım ve kurtarırken de akılla, mantıkla, birikimle mücadele edeceğiz.
Bizi kaygılandıran, Türkiye'nin yakın tarihini dahi bilmeyen bir kadro tarafından Türkiye'nin yönetilmesidir. Yakın tarihi diyorum,Türkiye'nin Ortadoğu bataklığına sürüklenmesini, bugün Türkiye'ye terör olarak dönmesini hep birlikte düşünmek zorundayız. 30 kişinin, 40 kişinin, 103 kişinin hayatını kaybettiği terör olaylarından sonra bir siyasi sorumlu ortaya çıktı mı Bu, bizim demokrasi eksikliğimizi gösteriyor. Nerede, hangi yanlışları yaptık, bunu sorgulamamız gerekiyor."

Halil Yıldırım
Chp Söke İlçe Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.